Архива вести

Попуст на спортски програм Диадора на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама

December 12, 2000

Захваљујући новом програму лојалности компаније НИС, сви потрошачи на бензинским станицама НИС Петрол и GAZPROM могу да купе производе из ексклузивне Диадора спортске колекције уз попуст до 70 одсто.

За сваку куповину горива или производа у продавници и ресторану на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама у вредности од 1500 динара, потрошач добија по један купон. Возачи теретних возила за куповину у вредности од 7.500 динара, такође стичу право да учествују у овој акцији.

Сакупљањем одређеног броја купона, купци могу набавити производе из ексклузивне колекције Диадора по промотивним ценама на 152 НИС Петрол и GAZPROM бензинске станице широм Србије.

Програм лојалности намењен је и корпоративним клијентима који су корисници НИС картице за гориво.

Купони се могу сакупљати до 16. фебруара 2014. године, а замена за Диадора производе се може извршити у периоду од 4. новембра 2013. године до 9. марта 2014. године.

Диадора је један од водећих италијанских брендова спортске одеће и опреме, који је већ 60 година синоним за квалитет, удобност и атрактиван дизајн.

Све неопходне информације, као и списак бензинских станица на којима се купони могу заменити за Диадора производе по специјалној цени доступни су на сајту www.nispetrol.rs.