Компанија НИС и КК „Партизан“ обележили 19 година успешне сарадње

14.09.2023.

Компанија НИС и Кошаркашки клуб „Партизан“ обележили су 19 година успешног партнерства спектакуларном кошаркашком утакмицом на стадиону Ташмајдан у Београду. У фантастичној атмосфери, пред више хиљада људи на отвореном стадиону, започета је нова сезона, а КК „Партизан“ је навијачима представио нови дрес и играче који ће у овој сезони носити „црно-беле“ боје.

Овим спектаклом, јединственим у свету кошарке, уједно је настављена сарадња компаније НИС и КК „Партизан“ чији је циљ да се остваре нове победе и успеси, уз промоцију тимског духа и истинских вредности. Сјајна атмосфера на утакмици између кошаркаша „Партизана“ и шпанске „Фуенлабраде“ уједно је и нова енергија за кошаркаше „црно-белих“ пред наставак такмичења на домаћој и регионалној сцени, као и у елитном европском такмичењу.

Тајна успешне сарадње компаније НИС и КК „Партизан“ је у томе што деле заједничке вредности и пред себе постављају највише циљеве, уз одлучност и упорност да одговоре на све изазове. Својом досадашњом подршком компанија НИС пружила је значајан допринос успесима Кошаркашког клуба „Партизан“ који је један од најтрофејнијих домаћих спортских колектива. Кошаркаши „Партизана“ до сада су освајали национално првенство 21 пут, док су 16 пута били освајачи националног купа. Регионално такмичење „црно-бели“ су освојили седам пута. Кошаркашки клуб „Партизан“ понео је титулу првака Европе 1992. године што је највећи клупски успех домаће кошарке.

ПРЕСС СЛУЖБА

Милентија Поповића 1
11070 Београд