Зашто је NIS Energy PRO?

Професионално
Продуктивно
Промишљено
Проактивно
Проверено
Професионално
Продуктивно
Промишљено
Проактивно
Проверено

Почиње четврта сезона NIS ENERGY програма!

Поздрав ентузијастични дипломци и мастер студенти, спремни сте за своју следећу авантуру? Учествујте у нашем једногодишњем, плаћеном програму који окупља 25 младих како бисмо заједно стварали будућност пуну енергије и иновација. NIS ENERGY је твоја прилика да изградиш своју каријеру уз подршку искусних ментора. Ако си недавно дипломирао или завршаваш мастер студије, познајеш MS Office и комуницираш на енглеском језику, аплицирај од 11. септембра до 1. октобра слањем свог CV-а путем линка.

ПРОмишљено

Какве позиције су доступне? Наш програм обухвата широк спектар позиција, укључујући:

Финансије и Аналитику: Упознај се са корпоративним планирањем, економиком и анализом новчаних токова.
Техничке Специјализације: Пружамо шансу стручњацима у процесној техници, електротехници, инструментацији, ротационој, процесној и термо опреми.
Дигиталне Иновације: Зарони у свет дигиталних технологија и ИТ иновација.
Пословне Могућности: Ради на процени пословних перспектива и развоју.
Продаја и Логистика: Покажи своје вештине у продаји и логистици.
Људски Ресурси: Учествуј у развоју и управљању људским ресурсима.

ПРОфесионално

Ниси сам! Наши искусни ментори чекају да те подрже током целог програма.

Сваки полазник програма биће дочекан од стране ментора – наших колега, који су спремни да буду уз вас од почетка до краја програма. Ментор је ту да ти олакша привикавање и прве дане програма, али и да те структурирано води кроз унапред креиран план целе године. Такође, ментор је ту да ти да повратну информацију и усмери за даљи развој.

ПРОдуктивно

Шта можеш очекивати?

Поред практичне обуке кроз коју пролазиш са својим ментором, осмислили смо и веома занимљиву агенду додатних обука и предавања. Сам програм крећемо посетама различитим Секторима како бисмо били сигурни да су сви полазници упознати са пословањем наше компаније. Посете подразумевају обиласке нафтних бушотина, рафинерије у Панчеву и наших бензинских станица. Поред тога, програм укључује и теоријска предавања о светским трендовима о нафтној индустрији од стране професора са факултета са којима сарађујемо. Ту су наравно и софт скиллс тренинзи, као и радионице и предавања о компанијској култури и вредностима. На теби је да ово искористиш на најбољи начин!

ПРОактивно

Индивидуални пројекат је твоја прилика да покажеш своју креативност и вештине.

Након 6 месеци програма, заједно са својим ментором и ХР Бизнис Партнером пролазиш кроз евалуацију, након које заједнички креирате даљи план развоја. У току наредних 6 месеци добијаш и задатак – индивидуални пројекат из области рада твог тима, а финално решење представљаш менаџменту свог сектора на самом крају програма. Наравно – једна од обука коју је припремио наш тим за развој и тренинг биће на тему презентационих вештина, како бисмо вас припремили за саму презентацију.

ПРОверено

Да ли NIS Energy води до посла? Постоји могућност запослења ако:

– Се осећаш као део тима и желиш да останеш с нама
– Покажеш одличне резултате током програма
– Постоји отворена позиција која одговара твојим вештинама

Сигурни смо у NIS Energy програм. До сада су сви полазници који су успешно завршили програм добили посао. Да, 100%!

Придружи нам се

За које профиле је намењен програм?

Како тражимо 25 младих, енергичних људи, потрудили смо се да прилику пружимо за што више свежих дипломаца и мастер студената листом позиција из различитих делова нашег пословања. Шта ово значи? Тражимо дипломце и мастер студенте следећих факултета – Машински факултет, Технички факултет, Технолошко-металуршки факултет, Електротехнички факултет, Рударско-геолошки факултет, Факултет техничких наука, Факултет организационих наука, Економски факултет, Саобраћајни факултет и сродни факултети.

Пријави се до 01.10.

Све што је потребно да урадиш је да се пријавиш кликом на „Пробај!“

Пробај!

Селекција у корацима

И за крај – како изгледа процес селекције:

Потрудили смо се да креирамо процес који ће бити занимљив и користан свим кандидатима. Након ваше пријаве, колеге регрутери пролазе кроз биографије свих кандидата (знамо да постоји мит да се CV гледа 8 секунди, али код нас то није тако :)), а сви који прођу овај корак биће позвани да ураде тестове.

Након тестова следе HR интервјуи (обећавамо да ћемо послати помоћ како да се припремите за интервју), а они најуспешнији након HR интервјуа иду на финални интервју са будућим менаџером.

После сваког корака очекуј повратну информацију – маил-ом или телефоном – у зависности од круга селекције.

Срећно 🚀

Искуства наших полазника

Неуспех или мотивација?

Аутор: Дарјан Кадаријан, полазник прве сезоне NIS Energy програма

прочитај више

Грешке које правимо данас, постају база за успех који нас чека сутра

Аутор: Катарина Тимотијевић, Млађи специјалиста за сарадњу са корпоративним клијентима, полазник NIS Energy програма

прочитај више

Шта за младе представља лидер

Аутори: Харис Садику, млађи инспектор контроле, Блок Прерада; Ана Савић, млађи специјалиста за развој производа, ИТ Блока Промет; Марко Андрејевић, млађи инжењер за бушотинске радове, УПС

прочитај више
Професионално
Продуктивно
Промишљено
Проактивно
Проверено
Професионално
Продуктивно
Промишљено
Проактивно
Проверено

У случају било каквих недоумица или питања у вези са процесом селекције или самим програмом NIS Energy, пиши нам на hr.selekcija@nis.rs са назнаком у subject-у маила „NIS Energy – питања“, а наш тим је ту са свим одговорима 🙂 Твоје идеје и енергија су покретач наше заједничке будућности! Срећно! 🙂