Benzinske stanice

Jedna od najpoznatijih benzinskih stanica u Beogradu u novom ruhu

18.01.2022

Benzinska stanica „Zmaj 1“, jedna od najpoznatijih u Beogradu, u potpunosti je rekonstruisana, a u njenu modernizaciju kompanija NIS uložila je više od 3 miliona evra.

Ovaj objekat nalazi se na auto-putu Beograd-Zagreb i jedan je od najmodernijih u mreži od više od 400 benzinskih stanica kojima NIS upravlja u Srbiji i zemljama regiona. Tim povodom danas su ovu benzinsku stanicu obišli zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, generalni direktor kompanije NIS, Kiril Tjurdenjev i direktorka marketinga i komunikacija u kompaniji McDonald’s Srbija, Desanka Landauer.

Reč je o najmodernijem maloprodajnom objektu u mreži kompanije NIS i dvadeset šestom objektu premijum brenda GAZPROM u Srbiji. Izgrađena u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima, nova benzinska stanica NIS-a opremljena je vrhunskom digitalnom tehnologijom i poseduje pet „ostrva“ sa dvostranim multifunkcionalnim automatima za točenje goriva.

„Želim da se zahvalim kompaniji NIS koja nastavlja da investira u Srbiju. Želim da podržim svakoga ko ulaže u Grad i ko želi da otvara nova radna mesta. Svako novo radno mesto je za nas važno i zato sam došao ovde da ohrabrim NIS da nastave da investiraju, a oni će u okviru svog plana nastaviti da ulažu kako u Beograd, tako i u Srbiju. NIS je nama dobar partner i svaka investicija je važna“, istakao je ovim povodom Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Grada Beograda.

Generalni direktor kompanije NIS, Kiril Tjurdenjev, naveo je da, zahvaljujući investicijama u maloprodaju, NIS danas ima jednu od najmodernijih i najvećih mreža u celom regionu:

„Od 2009. godine u modernizaciju naše maloprodaje u Srbiji uložili smo više od 200 miliona evra. Ova ulaganja i nadalje će biti jedan od prioriteta za NIS. Otvaranjem nove benzinske stanice “Zmaj” istovremeno jačamo naše strateško partnerstvo sa Beogradom i donosimo najmodernije trendove u oblasti maloprodaje u Srbiju. U tome imamo snažnu podršku naših partnera iz Vlade Srbije i Grada Beograda“, istakao je Tjurdenjev.

Direktorka marketinga i komunikacija u kompaniji McDonald’s Srbija, Desanka Landauer, izjavila je ovim povodom:

„Prethodne godine smo otvorili tri nova restorana i renovirali ovaj jedan restoran koji danas svečano otvaramo i koji je jedan od omiljenih restorana naših gostiju. Želja nas u McDonald’s-u je da budemo dobar poslovni partner u zajednici u kojoj poslujemo, tako da smo ulaganjem u ovaj restoran doprineli razvoju opštine Zemun, kao jedne od većih beogradskih opština. Nastavićemo sa razvojem i ove godine otvaraćemo nove restorane i nova radna mesta“, izjavila je Landauer koja se ovim povodom zahvalila kompaniji NIS na zajedničkom projektu.

GAZPROM benzinska stanica „Zmaj 1“ šesti je digitalni maloprodajni objekat kompanije NIS u Srbiji, koji potrošačima nudi jedinstveno iskustvo kroz spoj savremenih tehnologija i inovativnih rešenja u oblasti maloprodaje. Izgrađena na mestu nekadašnjeg objekta brenda NIS Petrol, novi vizuelni identitet i najmoderniji dizajn nove GAZPROM benzinske stanice upotpunjuje ponuda široke palete goriva domaće proizvodnje kao i pažljivo odabrani asortiman dopunskih proizvoda koji je potrošačima dostupan u okviru Drive Café restorana. Moderni ambijent koji je već postao prepoznatljiv standard u poslovanju premijum brenda kompanije NIS dodatno je obogaćen dopunskim sadržajem, a po prvi put u regionu, u sastavu maloprodajnog objekta kompanije NIS nalazi se i McDonald’s restoran. Najnovija benzinska stanica NIS-a, „Zmaj 1“, ujedno je i peti maloprodajni objekat u mreži kompanije na kome će biti omogućeno punjenje automobila na električni pogon.

Kompanija NIS na tržištima Srbije i regiona upravlja mrežom od preko 400 benzinskih stanica u dva maloprodajna brenda, NIS Petrol i premijum brend GAZPROM. Pored Srbije, NIS-ov premijum brend benzinskih stanica, GAZPROM, posluje na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunije. Pažljivo odabranom ponudom vrhunskih goriva, dopunskog asortimana, kao i stalnim unapređenjem usluge i proizvoda, GAZPROM benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača. Na teritoriji Grada Beograda NIS raspolaže mrežom od 63 maloprodajna objekta u čiji razvoj i modernizaciju je kompanija od 2009. godine uložila više od 30 miliona evra.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd