NIS Calling

NIS te ponovo zove – nova sezona NIS Calling programa

Počinje šesta sezona NIS Calling programa, sa novim pogodnostima za učesnike :)!

Kako bi se studentima omogućilo  više fleksibilnosti za praksu,  program „NIS Calling“  se od ove sezone zasniva na 480 sati prakse (tri meseca) koju studenti mogu da iskoriste tokom četiri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu.

U prethodih 5 sezona družili smo se i učili sa 130 studenata, od kojih četvrtina i dalje radi u našoj kompaniji. U ovoj sezoni zovemo tridesetoro novih studenata, a u nastavku više informacija 🙂

Koji su uslovi konkursa?

Ukoliko si student treće, četvrte godine ili master student, govoriš engleski jezik i odlično poznaješ MS Office paket i motivisan/a si da karijeru počneš u našem timu, možeš da se prijaviš  za šestu sezonu do 20. maja, slanjem svoje biografije putem linka.

Za koje profile je namenjen program?

Za program mogu konkurisati studenti sa sledećih fakulteta: Rudarsko-geološkog, Mašinskog, Građevinskog, Elektrotehničkog, Ekonomskog, Tehničkog, Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta političkih nauka, Filološkog fakulteta, Tehnološko-metalurškog, Saobraćajnog, Prirodno-matematičkog, Fakulteta tehničkih nauka, Fakulteta bezbednosti, Filozofskog i Hemijskog fakulteta.

U ovoj sezoni otvorene su pozicije u sledećim organizacionim jedinicama NIS-a: Istraživanju i proizvodnji nafte i gasa, Naftnim servisima, Rafineriji u Pančevu, HR-u, internim komunikacijama, IT-u, internoj reviziji, nabavci, HSE-u, logistici, finansijama i Naučno-tehnološkom centru.

Kako izgleda proces selekcije?

Potrudili smo se da kreiramo proces koji će biti zanimljiv i koristan svim kandidatima. Nakon vaše prijave, kolege regruteri prolaze kroz biografije svih kandidata (znamo da postoji mit da se CV gleda 8 sekundi, ali mi ipak posvećujemo više pažnje J). Svi koji prođu ovaj korak, biće pozvani da urade testove ličnosti i sposobnosti. Nakon testova slede HR intervjui, a oni najuspešniji idu na finalni intervju sa budućim menadžerom. Posle svakog koraka očekujte povratnu informaciju, mejlom ili telefonom, u zavisnosti od kruga selekcije.

Da li imam mentora?

Naravno! Svaki polaznik programa biće dočekan od strane mentora – naših kolega, koji su spremni da budu uz vas od početka do kraja programa. Mentor je tu da ti olakša privikavanje i prve dane programa, ali i da te strukturirano vodi kroz unapred kreiran plan za sve vreme trajanja program. Takođe, mentor je tu da ti pruži povratnu informaciju i usmeri za dalje ukoliko je to potrebno.

U slučaju bilo kakvih nedoumica ili pitanja u vezi sa procesom selekcije ili samim programom NIS Calling, piši nam na hr.selekcija@nis.eu sa naznakom u subject-u maila „NIS Calling – pitanja“, a naš tim je tu sa svim odgovorima 🙂

Tvoje ideje i energija su pokretač naše zajedničke budućnosti!

Srećno! 🙂

Iskustva

Nekada studenti na praksi, a sada iskusni stručnjaci. Pogledajte njihova iskustva sa prakse i poslušajte savete koji će i vama koristiti.

Blog

„Tri meseca prakse mi ostaju u najlepšem sećanju“

Četvrta generacija polaznika NIS Calling programa je završila svoju praksu u našoj kompaniji u periodu od aprila do juna ove godine.

SAZNAJ VIŠE
Blog

NIS Calling – iz perspektive naših polaznika programa

Pročitajte iskustva polaznika našeg programa studentske prakse NIS Calling

SAZNAJ VIŠE