NIS Calling

Počinje sedma sezona NIS Calling programa!

Kako bi studentima obezbedio više fleksibilnosti za praksu, NIS je pokrenuo program „NIS Calling“ koji se  zasniva na 480 sati prakse (tri meseca) koju studenti mogu da iskoriste tokom četiri meseca i usklade sa obavezama na fakultetu.

U prethodih šest sezona družili smo se i učili sa 180 studenata, a 30% NIS Calling polaznika i dalje radi u našoj kompaniji. U ovoj sezoni zovemo 30 novih studenata, a u nastavku više informacija 🙂

Koji su uslovi konkursa?

Ukoliko si student treće, četvrte godine ili master student, govoriš engleski jezik i odlično poznaješ MS Office paket i motivisan/a si da karijeru počneš u našem timu, možeš da se prijaviš za sedmu sezonu do 24. aprila, slanjem svoje biografije putem linka

Za koje profile je namenjen program?

Za program mogu konkurisati studenti sa sledećih fakulteta: Rudarsko-geološkog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Tehnološkog, Ekonomskog, Tehničkog, Fakulteta organizacionih nauka, Tehnološko-metalurškog, Saobraćajnog, Pravnog, Prirodno-matematičkog, Fakulteta tehničkih nauka ili Hemijskog fakulteta..

U ovoj sezoni otvorene su pozicije u istraživanju i proizvodnji nafte i gasa, naftnim servisima, rafineriji u Pančevu, naučno-tehničkom centru, maloprodaji i razvoju biznisa, finansijama, investicijama, nabavci, projektovanju, zaštiti životne sredine i pravnom sektoru.

Kako izgleda proces selekcije?

Potrudili smo se da kreiramo proces koji će biti zanimljiv i koristan svim kandidatima. Nakon vaše prijave, kolege regruteri prolaze kroz biografije svih kandidata (znamo da postoji mit da se CV gleda 8 sekundi, ali mi ipak posvećujemo više pažnje). Svi koji prođu ovaj korak, biće pozvani da urade testove ličnosti i opštih sposobnosti. Nakon testova slede HR intervjui (obećavamo da ćemo vam unapred poslati savete da se pripremite za intervju), a oni najuspešniji nakon HR intervjua idu na finalni intervju sa budućim menadžerom. Posle svakog koraka očekuj povratnu informaciju, mejlom ili telefonom, u zavisnosti od kruga selekcije.

Da li imam mentora?

Naravno! Svaki polaznik programa biće dočekan od strane mentora – naših kolega, koji su spremni da budu uz vas od početka do kraja programa. Mentor je tu da ti olakša privikavanje i prve dane programa, ali i da te strukturirano vodi kroz unapred kreiran plan za sve vreme trajanja program. Takođe, mentor je tu da ti da’ povratnu informaciju i usmeri za dalje ukoliko je to potrebno.

U slučaju bilo kakvih nedoumica ili pitanja u vezi sa procesom selekcije ili samim programom NIS Calling, piši nam na hr.selekcija@nis.rs sa naznakom u subject-u maila „NIS Calling – pitanja“, a naš tim je tu sa svim odgovorima 🙂 

Tvoje ideje i energija su pokretač naše zajedničke budućnosti!  Srećno! 🙂