Да ли вреднујемо исте пословне карактеристике?

Професионално
Продуктивно
Промишљено
Проактивно
Професионално
Продуктивно
Промишљено
Проактивно

NIS Energy

NIS ENERGY је плаћени програм наше компаније који младима пружа прилику да своју каријеру започну у великом НИС тиму! Тражимо ентузијастичне и мотивисане дипломце и мастер студенте са новим идејама, који ће заједно са нама уложити ЕНЕРГИЈУ да се оне заиста остваре.

Какав је ово програм?

Какав је ово програм? NIS ENERGY је једногодишњи, плаћени програм за 25 полазника који поред практичног рада са ментором подразумева и различите обуке и тренинге, као и рад на пројекту. Конкурс сваке године почиње на јесен, док је старт програма резервисан за јануар наредне године.

Поносно истичемо да је 100% полазника NIS Energy-а после завршеног програма добило запослење код нас.

Након 3 успешно завршене сезоне, 2024. започињемо и четврту.

У наставку можеш пронаћи све детаље везане за сам програм.

Који су услови конкурса?

Уколико си дипломац или мастер студент, а имаш мање од годину дана радног искуства, одлично познајеш МС оффице пакет и говориш енглески језик, ово је права прилика да постанеш део нашег тима!

За које профиле је намењен програм?

Како тражимо 25 младих, енергичних људи, потрудили смо се да прилику пружимо за што више свежих дипломаца и мастер студената листом позиција из различитих делова нашег пословања. Шта ово значи? Тражимо дипломце и мастер студенте следећих факултета – Машински факултет, Технички факултет, Технолошко-металуршки факултет, Електротехнички факултет, Рударско-геолошки факултет, Факултет техничких наука, Факултет организационих наука, Економски факултет, Саобраћајни факултет и Природно-математички факултет и сродни факултети.

Како изгледа процес селекције?

Потрудили смо се да креирамо процес који ће бити занимљив и користан свим кандидатима. Након ваше пријаве, колеге регрутери пролазе кроз биографије свих кандидата (знамо да постоји мит да се ЦВ гледа 8 секунди, али код нас то није тако :)), а сви који прођу овај корак биће позвани да ураде тестове. Након тестова следе ХР интервјуи (обећавамо да ћемо послати помоћ како да се припремите за интервју), а они најуспешнији након ХР интервјуа иду на финални интервју са будућим менаџером. После сваког корака очекуј повратну информацију – маил-ом или телефоном – у зависности од круга селекције.

Да ли имам ментора?

Наравно! Сваки полазник програма биће дочекан од стране ментора – наших колега, који су спремни да буду уз вас од почетка до краја програма. Ментор је ту да ти олакша привикавање и прве дане програма, али и да те структурирано води кроз унапред креиран план целе године. Такође, ментор је ту да ти да повратну информацију и усмери за даљи развој.

Придружи нам се

Како тражимо 25 младих, енергичних људи, потрудили смо се да прилику пружимо за што више свежих дипломаца и мастер студената листом позиција из различитих делова нашег пословања. Шта ово значи? Тражимо дипломце и мастер студенте следећих факултета – Машински факултет, Технички факултет, Технолошко-металуршки факултет, Електротехнички факултет, Рударско-геолошки факултет, Факултет техничких наука, Факултет организационих наука, Економски факултет, Саобраћајни факултет и сродни факултети.

Пријави се до 15.11.

Све што је потребно да урадиш је да се пријавиш кликом на „Пробај!“

Пробај!

Најчешће постављена питања

Које обуке обухвата програм?

Поред практичне обуке кроз коју пролазиш са својим ментором, осмислили смо и веома занимљиву агенду додатних обука и предавања. Сам програм крећемо посетама различитим Секторима како бисмо били сигурни да су сви полазници упознати са пословањем наше компаније. Посете подразумевају обиласке нафтних бушотина, рафинерије у Панчеву, наших бензинских станица, а наше колеге биће ту да додатно појасне пословање кроз занимљива предавања. Поред тога, програм укључује и теоријска предавања о светским трендовима о нафтној индустрији од стране професора са факултета са којима сарађујемо. Ту су наравно и софт скиллс тренинзи, као и радионице и предавања о компанијској култури и вредностима…

Шта тачно подразумева индивидуални пројекат?

Након 6 месеци програма, заједно са својим ментором и ХР Бизнис Партнером пролазиш кроз евалуацију, након које заједнички креирате даљи план развоја. У току наредних 6 месеци добијаш и задатак – индивидуални пројекат из области рада твог тима, а финално решење представљаш менаџменту свог сектора на самом крају програма. Наравно – једна од обука коју је припремио наш тим за развој и тренинг биће на тему презентационих вештина, како бисмо вас припремили за саму презентацију.

Да ли програм подразумева запослење након завршетка?

Ово зависи од три ствари: • уколико ти се свиди рад у нашем тиму и желиш да наставиш своју каријеру са нама, • уколико се добро покажеш у току годину дана трајања програма и • уколико постоје компанијске потребе у том моменту – посао је твој

Искуства наших полазника

Неуспех или мотивација?

Аутор: Дарјан Кадаријан, полазник прве сезоне NIS Energy програма

прочитај више

Грешке које правимо данас, постају база за успех који нас чека сутра

Аутор: Катарина Тимотијевић, Млађи специјалиста за сарадњу са корпоративним клијентима, полазник NIS Energy програма

прочитај више

Шта за младе представља лидер

Аутори: Харис Садику, млађи инспектор контроле, Блок Прерада; Ана Савић, млађи специјалиста за развој производа, ИТ Блока Промет; Марко Андрејевић, млађи инжењер за бушотинске радове, УПС

прочитај више

Да ли вреднујемо исте пословне карактеристике?

Професионално
Продуктивно
Промишљено
Проактивно
Професионално
Продуктивно
Промишљено
Проактивно

У случају било каквих недоумица или питања у вези са процесом селекције или самим програмом NIS ENERGY, пиши нам на hr.selekcija@nis.rs са назнаком у subject-у маила „NIS ENERGY– питања“, а наш тим је ту са свим одговорима. Твоје идеје и енергија су покретач наше заједничке будућности!