Karijera

Nova Drive vožnja za lidere

Autor: tim NIS-a 02.06.2023. • 5 min read

Počela je nova akademska godina liderskog programa DRIVE, a novu generaciju „akademaca“ čini 22 polaznika iz gotovo svih organizacionih delova naše kompanije.

Tokom prve sesije učesnici programa su se upoznali sa glavnim elementima programa, planiranim aktivnostima, svojom ulogom u kompletnom procesu, kao i sa očekivanim ishodima.

Uvodnom događaju prisustvovao je generalni direktor naše kompanije Kiril Tjurdenjev koji je podržao polaznike i ohrabrio ih na putu liderstva, a o značaju ličnog i profesionalnog razvoja učesnicima je rekla nešto više Alisa Evsina, HR direktor. Početak predavanja za novu generaciju ujedno bila je i prilika da se okupi i prva generacija učesnika Drive-a, da sumiraju utiske i daju vetar u leđa novoj grupi lidera.

Program učenja i razvoja DRIVE se realizuje u saradnji sa biznis školom Cotrugli Business School, kroz koji će naši lideri imati priliku da ovladaju novim veštinama kroz savremeni model učenja. Internacionalno priznati stručnjaci iz različitih poslovnih oblasti vodiće polaznike putem ličnog i karijernog napretka, a program će biti zaključen finalnim predstavljanjem inicijativa promena i proglašenjem najbolje inicijative.

Polaznici ističu da im su motivaciju za prijavu za program pronašli u preporukama i izjavama alumnista o njihovom putu ka rukovodećim pozicijama, trenutnom iskustvu i razvoju.

Svoja očekivanja od samog programa, podelili su sa nama novi Drive članovi – Marija Udicki i Stefan Marković.

Kolege koje su bile deo Drive-a prošle godine prenele su mi svoje zadovoljstvo predavačima iz Cotrugli Business School, ali i mentorima iz top menadžmenta naše kompanije. Na osnovu njihovih utisaka, od ovog programa očekujem vožnju punu izazova koja će mi omogućiti da se dodatno razvijem u oblasti liderstva, a nadam se da ću doneti novu energiju timu i da ćemo kroz svoj unapređeni rad istaći NIS vrednosti

Marija Udicki
Rukovodilac Laboratorije za isplaku

Uz privilegiju da vodim tim ljudi, neizostavno dolazi i odgovornost pri efikasnom i efektivnom donošenju odluka i upravljanju organizacijom posla u sektoru. Želeo bih da kroz Drive program poboljšam liderske osobine kako zbog ličnog razvoja, tako i u želji da na što bolji način doprinesem radu svog tima i kolegama pružim dobar primer, motivaciju i zadovoljstvo u svakodnevnoj saradnji

Stefan Marković
Rukovodilac Sektora za upravljanje standardom potrošačkih brendova za Srbiju i region

Težimo da u našoj kompaniji lider ne znači imati titulu već moć pozitivnih promena, inspiracije i davanje vetra u leđa timu kroz viziju poštovanja, poverenja, negovanja dvosmerne komunikacije i saradnje.

Kolegama, želimo mnogo uspeha, novih saznanja i lepih zajedničkih trenutaka.