Каријера

Нова Drive вожња за лидере

Аутор: тим НИС-а 02.06.2023. • 5 min read

Почела је нова академска година лидерског програма DRIVE, а нову генерацију „академаца“ чини 22 полазника из готово свих организационих делова наше компаније.

Током прве сесије учесници програма су се упознали са главним елементима програма, планираним активностима, својом улогом у комплетном процесу, као и са очекиваним исходима.

Уводном догађају присуствовао је генерални директор наше компаније Кирил Тјурдењев који је подржао полазнике и охрабрио их на путу лидерства, а о значају личног и професионалног развоја учесницима је рекла нешто више Алиса Евсина, HR директор.  Почетак предавања за нову генерацију уједно била је и прилика да се окупи и прва генерација учесника Drive-а, да сумирају утиске и дају ветар у леђа новој групи лидера.

Програм учења и развоја DRIVE се реализује у сарадњи са бизнис школом Cotrugli Business School, кроз који ће наши лидери имати прилику да овладају новим вештинама кроз савремени модел учења. Интернационално признати стручњаци из различитих пословних области водиће полазнике путем личног и каријерног напретка, а програм ће бити закључен финалним представљањем иницијатива промена и проглашењем најбоље иницијативе.

Полазници истичу да им су мотивацију за пријаву за програм пронашли у препорукама и изјавама алумниста о њиховом путу ка руководећим позицијама, тренутном искуству и развоју.

Својa очекивања од самог програма, поделили су са нама нови Drive чланови – Марија Удицки и Стефан Марковић.

– Колеге које су биле део Drive-а прошле године пренеле су ми своје задовољство предавачима из Cotrugli Business School, али и менторима из топ менаџмента наше компаније. На основу њихових утисака, од овог програма очекујем вожњу пуну изазова која ће ми омогућити да се додатно развијем у области лидерства, а надам се да ћу донети нову енергију тиму и да ћемо кроз свој унапређени рад истаћи НИС вредности

Марија Удицки
Руководилац Лабораторије за исплаку

Уз привилегију да водим тим људи, неизоставно долази и одговорност при ефикасном и ефективном доношењу одлука и управљању организацијом посла у сектору. Желео бих да кроз Drive програм побољшам лидерске особине како због личног развоја, тако и у жељи да на што бољи начин допринесем раду свог тима и колегама пружим добар пример, мотивацију и задовољство у свакодневној сарадњи

Стефан Марковић
Руководилац Сектора за управљање стандардом потрошачких брендова за Србију и регион

Тежимо да у нашој компанији лидер не значи имати титулу већ моћ позитивних промена, инспирације и давање ветра у леђа тиму кроз визију поштовања, поверења, неговања двосмерне комуникације и сарадње.

Kолегaмa, желимо много успеха, нових сазнања и лепих заједничких тренутака.