Наша будућност је зелена.

NIS ljudi ispred zida sa biljkama - održivi razvoj
Циљеви одрживог развоја

Циљеви одрживог развоја Уједињених нација представљају универзални позив за спровођење активности које ће зауставити сиромаштво, омогућити заштиту планете и обезбедити да сви људи уживају мир и просперитет

Заједници Заједно

Програм Заједници заједно смо покренули желећи да допринесемо развоју локалних заједница у којима послујемо. Од 2009. године градимо партнерство и пријатељство са градовима и општинама широм Србије

Филантропија и волонтеризам

Посвећено негујемо партнерски однос према заједници и онима којима је потребна помоћ и подршка, а у прилог томе говори и чињеница да хуманост и солидарност нису само део наше корпоративне културе, већ пре свега искрено опредељење да својим примером стварамо “Будућност на делу”!

Спонзорства и донације

НИС је отворен за сваку сарадњу која је у складу са критеријумима и вредностима Компаније.

Енергија знања

Улажемо у будућност и образовање нових кадрова путем стипендирања најбољих студената у Србији и иностранству и континуиране сарадње са образовним институцијама и научним друштвима.

HSE

Брига о здрављу и безбедности, као и посвећеност заштити животне средине у НИС-у представљају приоритете.

Одрживи развој не представља само стратешко опредељење НИС-а, већ и темељну праксу коју непрестано усавршавамо како бисмо унапредили квалитет живота заједнице у којој радимо, развили људске и очували природне ресурсе.

Одрживи развој

Клуб волонтера

Активности у области корпоративног волонтеризма чине интегрални део наше корпоративне културе

САЗНАЈ ВИШЕ
Извештаји

Онлајн извештај о одрживом развоју за 2022. годину

САЗНАЈ ВИШЕ

Одрживи развој