NIS Calling

НИС те поново зове – нова сезона NIS Calling програма!

Почиње шеста сезона NIS Calling програма, са новим погодностима за учеснике 🙂

Како би се студентима омогућило  више флексибилности за праксу,  програм „NIS Calling“  се од ове сезоне заснива на 480 сати праксе (три месеца) коју студенти могу да искористе током четири месеца и ускладе их са обавезама на факултету.

У претходих 5 сезона дружили смо се и учили са 130 студената, од којих четвртина и даље ради у нашој компанији. У овој сезони зовемо тридесеторо нових студената, а у наставку више информација 🙂

Који су услови конкурса?

Уколико си студент треће, четврте године или мастер студент, говориш енглески језик и одлично познајеш MC Office пакет и мотивисан/а си да каријеру почнеш у нашем тиму, можеш да се пријавиш  за шесту сезону до 20. маја, слањем своје биографије путем линка.

За које профиле је намењен програм?

За програм могу конкурисати студенти са следећих факултета: Рударско-геолошког, Машинског, Грађевинског, Електротехничког, Економског, Техничког, Факултета организационих наука, Факултета политичких наука, Филолошког факултета, Технолошко-металуршког, Саобраћајног, Природно-математичког, Факултета техничких наука, Факултета безбедности, Филозофског и Хемијског факултета.

У овој сезони отворене су позиције у следећим организационим јединицама НИС-а: Истраживању и производњи нафте и гаса, Нафтним сервисима, Рафинерији у Панчеву, ХР-у, интерним комуникацијама, ИТ-у, интерној ревизији, набавци, ХСЕ-у, логистици, финансијама и Научно-технолошком центру.

Како изгледа процес селекције?

Потрудили смо се да креирамо процес који ће бити занимљив и користан свим кандидатима. Након ваше пријаве, колеге регрутери пролазе кроз биографије свих кандидата (знамо да постоји мит да се CV гледа 8 секунди, али ми ипак посвећујемо више пажње :)). Сви који прођу овај корак, биће позвани да ураде тестове личности и способности. Након тестова следе ХР интервјуи, а они најуспешнији иду на финални интервју са будућим менаџером. После сваког корака очекујте повратну информацију, мејлом или телефоном, у зависности од круга селекције.

Да ли имам ментора?

Наравно! Сваки полазник програма биће дочекан од стране ментора – наших колега, који су спремни да буду уз вас од почетка до краја програма. Ментор је ту да ти олакша привикавање и прве дане програма, али и да те структурирано води кроз унапред креиран план за све време трајања програм. Такође, ментор је ту да ти пружи повратну информацију и усмери за даље уколико је то потребно.

У случају било каквих недоумица или питања у вези са процесом селекције или самим програмом NIS Calling, пиши нам на хр.селекција@нис.еу са назнаком у субјецт-у маила „NIS Calling – питања“, а наш тим је ту са свим одговорима 🙂

Твоје идеје и енергија су покретач наше заједничке будућности!

Срећно! 🙂

Искуства

Некада студенти на пракси, а сада наше колеге искусни стручњаци. Погледајте њихова искуства са праксе и послушајте савете који ће и вама користити.

Блог

„Три месеца праксе ми остају у најлепшем сећању“

Четврта генерација полазника NIS Calling програма је завршила своју праксу у нашој компанији у периоду од априла до јуна ове године.

САЗНАЈ ВИШЕ
Блог

NIS Calling – из перспективе наших полазника програма

Прочитајте искуства полазника нашег програма студентске праксе NIS Calling

САЗНАЈ ВИШЕ