Digitalizacija

Prva digitalna benzinska stanica

NIS 13 maj 2019. • 5 min

Kompanija NIS otvorila je novu benzinsku stanicu na autoputu Beograd-Niš kod Velike Plane.

Reč je o dvadeset i prvom maloprodajnom objektu NIS-ovog premijum brenda u Srbiji i prvoj benzinskoj stanici u ovom delu Evrope koja je opremljena vrhunskom digitalnom tehnologijom, multimedijalnim panoima na fasadi, kao i multimedijalnim ekranima, zahvaljujući kojima će potrošači moći u svakom trenutku da se informišu o aktuelnim ponudama benzinske stanice. Specijalna rasveta omogućiće da nova benzinska stanica u večernjim i noćnim satim sija u različitim bojama što čini ovaj objekat još atraktivnijim. Moderni ambijent koji je postao već prepoznatljiv standard u poslovanju GAZPROM premijum segmenta NIS-a obogaćen je dopunskim sadržajem – otvorenom baštom sa pokretnom tendom, dečijim igralištem kao i fitnes „kutkom“ sa spravama za vežbanje.

Izgrađena u skladu sa najmodernijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima, novootvorena benzinska stanica raspolaže savremenom opremom, kao i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva. Novi vizuelni identitet i najmoderniji dizajn nove benzinske stanice upotpunjuje ponuda široke palete derivata domaće proizvodnje. Standardni portfolio goriva vrhunskog kvaliteta obogaćen je ponudom premijum G-Drive derivata, kao i OPTI TNG unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo. Potrošači u svakom trenutku mogu da računaju na brzu i efikasnu uslugu, bogatu gastronomsku ponudu i pažljivo odabrani asortiman dopunskih proizvoda koji im je dostupan u okviru Drive Café restorana.Kao kompanija koja je u svim segmentima poslovanja posvećena inovacijama, i u skladu sa zahtevima tržišta, NIS na novoj GAZPROM benzinskoj stanici kod Velike Plane po prvi put nudi potrošačima uslugu punjenja vozila na električni pogon. Na taj način NIS je postao prva velika mreža benzinskih stanica u Srbiji koja je instalirala punjač za električne automobile.

„Kompanija NIS je usmerena na kontinuiran razvoj i modernizaciju svoje maloprodajne mreže. Potrebe naših potrošača su nam na prvom mestu i stoga neprestano unapređujemo kvalitet proizvoda i usluga na našim benzinskim stanicama. Na novoj GAZPROM benzinskoj stanici omogućili smo i punjenje automobila na električni pogon, čime smo potvrdili da ostajemo dosledni razvoju prodajne ponude i daljim ulaganjima u nove tehnologije“

Aleksej Cernikov
Aleksej Černikov
Direktor Bloka „Promet“

GAZPROM benzinske stanice predstavljaju modernu maloprodajnu mrežu koja posluje na četiri tržišta Jugoistočne Evrope nudeći visoki kvalitet ponude i usluge potrošačima Srbije, Bugarske, Rumunije i Bosne i Hercegovine. Pažljivo odabranom ponudom dopunskog asortimana, kao i konstantnim unapređenjem usluge i proizvoda, GAZPROM benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača.