Sponzorstva i donacije

Nastavak saradnje NIS-a i Košarkaškog kluba „Partizan“

26.10.2022.

Kompanija NIS i Košarkaški klub „Partizan“ nastavili su danas višegodišnje partnerstvo potpisivanjem novog ugovora o sponzorstvu. Ugovor su u Poslovnom centru NIS-a u Beogradu potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS i Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba „Partizan“.
Na ovaj način nastavljena je saradnja čiji je cilj da se ostvare nove pobede i uspesi, uz promociju timskog duha i istinskih vrednosti, kako u domaćem i regionalnom takmičenju, tako i na elitnoj evropskoj košarkaškoj sceni.

Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a, naveo je da će kompanija nastaviti da podržava Košarkaški klub „Partizan“.

„Tajna uspeha našeg partnerstva je u tome da delimo iste vrednosti. I jedni i drugi pred sebe postavljamo najviše ciljeve i ne plašimo se novih izazova. Naša odlučnost i upornost su put ka novim pobedama. U ovoj važnoj sezoni, našim prijateljima iz Košarkaškog kluba „Partizan“ želimo svu sreću i uspehe, tokom svih takmičenja u kojima učestvuju. NIS će i dalje biti uz vas, jer zajedno uvek možemo ostvariti više“, rekao je Tjurdenjev.

Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba „Partizan“, zahvalio je NIS-u na višegodišnjoj saradnji i ocenio da bez takve podrške klub ne bi mogao da nastupa u elitnom evropskom takmičenju – Evroligi.
„Naša saradnja traje duže od 15 godina i za taj period smo prošli i lepe i teške trenutke. Ono što je važno jeste da je NIS sve ove godine ostao uz nas i da nas je podržavao, jer bez takvih sponzora mi verovatno ne bismo mogli da se takmičimo. Ja sam Vam prošle godine obećao da ću Vam ove godine pokloniti loptu sa natpisom Evrolige i sada sam ponosan što mogu da ispunim svoje obećanje. Moram i da istaknem da sam pre nekoliko dana dobio pismo predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića gde nas mole da pružimo podršku reprezentaciji na važnoj utakmici protiv Velike Britanije. Iako se ta utakmica poklapa sa našom utakmicom protiv „Olimpijakosa“ u Evroligi, Košarkaški klub „Partizan“ je sve ove godine snažno podržavao našu reprezentaciju i davao na raspolaganje sve srpske igrače i tako će biti i ovaj put, bez obzira što imamo važnu utakmicu u Evroligi“, rekao je Ostoja Mijailović.

Svojom dosadašnjom podrškom kompanija NIS pružila je značajan doprinos uspesima Košarkaškog kluba „Partizan“ koji je jedan od najtrofejnijih domaćih sportskih kolektiva. Košarkaši „Partizana“ do sada su osvajali nacionalno prvenstvo 21 put, dok su 16 puta bili osvajači nacionalnog kupa. Regionalno takmičenje „crno-beli“ su osvojili šest puta, dok su jednom bili pobednici Super kupa Jadranske lige. Košarkaški klub „Partizan“ poneo je titulu prvaka Evrope 1992. godine što je najveći klupski uspeh domaće košarke.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd