Nagrade

NIS – kompanija koja je najbolje komunicirala sa medijima u 2020. godini

02.03.2021

Kompanija NIS imala je najbolju komunikaciju sa medijima u 2020. godini u kategoriji profitnih (privrednih) organizacija, rezultat je tradicionalnog istraživanja „Novinar – Vaš prijatelj“ koje sprovodi PR agencija „Pragma“.

U ovom istraživanju, koje je organizovano 19. godinu zaredom, učestvovalo je 200 novinara domaćih medija tokom decembra i januara.

„Dobijanje ovog priznanja za nas predstavlja veliku čast, ali i obavezu i podstrek da nastavimo da unapređujemo odnose sa medijima. Kada je reč o komunikaciji sa zainteresovanim stranama, za NIS je prioritet transparentna, pravovremena i dvosmerna komunikacija, a činjenica da smo priznanje od struke dobili baš za 2020. godinu koju su obeležili nesvakidašnji izazovi, svedoči da na pravi način radimo na realizaciji ovih ciljeva“, rekao je Stefan Despotović, direktor Centra za odnose sa javnošću NIS-a.

U okviru ispitivanja, novinari analiziraju kvalitet odnosa s medijima organizacija i javnih ličnosti u više kategorija: državne institucije, političke organizacije, privredne i neprivredne organizacije, političke i ostale javne ličnosti, a biraju se i organizacije koje imaju najbolje kanale i sredstva komunikacije s novinarima.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Prijavite se za naš newsletter