Награде

НИС – компанија која је најбоље комуницирала са медијима у 2020. години

02.03.2021

Компанија НИС имала је најбољу комуникацију са медијима у 2020. години у категорији профитних (привредних) организација, резултат је традиционалног истраживања „Новинар – Ваш пријатељ“ које спроводи ПР агенција „Прагма“.

У овом истраживању, које је организовано 19. годину заредом, учествовало је 200 новинара домаћих медија током децембра и јануара.

„Добијање овог признања за нас представља велику част, али и обавезу и подстрек да наставимо да унапређујемо односе са медијима. Када је реч о комуникацији са заинтересованим странама, за НИС је приоритет транспарентна, правовремена и двосмерна комуникација, а чињеница да смо признање од струке добили баш за 2020. годину коју су обележили несвакидашњи изазови, сведочи да на прави начин радимо на реализацији ових циљева“, рекао је Стефан Деспотовић, директор Центра за односе са јавношћу НИС-а.

У оквиру испитивања, новинари анализирају квалитет односа с медијима организација и јавних личности у више категорија: државне институције, политичке организације, привредне и непривредне организације, политичке и остале јавне личности, а бирају се и организације које имају најбоље канале и средства комуникације с новинарима.

Прес служба

Милентија Поповића 1
11070 Београд