Benzinske stanice

NIS nastavlja razvoj maloprodajne mreže u BiH

Kompanija G Petrol, zavisno društvo NIS-a, nastavila je sa razvojem maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini i svečano pustila u rad savremenu benzinsku stanicu brenda NIS Petrol u Prnjavoru.

14.08.2020

Ovaj maloprodajni objekat je 38. benzinska stanica kojom u BiH upravlja G Petrol. Od toga je 11 stanica u NIS Petrol brendu, dok ostalih 27 pripada premijum brendu benzinskih stanica GAZPROM. Svi maloprodajni objekti kompanije G Petrol su usmereni na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunskih usluga savremenim potrošačima.

Prilikom svečanog otvaranja benzinske stanice u Prnjavoru, Nikola Knežević, direktor maloprodaje G Petrol, izjavio je:

„Kompanija G Petrol i u 2020. godini nastavlja sa ulaganjem u nove projekte, te konstantno radi na poboljšanju i proširenju usluga i zapošljavanju novih radnika. U narednom periodu pod brendom GAZPROM treba da počnu s radom još četiri benzinske stanice na području Hercegovine. Time bi u našem maloprodajnom lancu bile 42 benzinske stanice sa oko 500 zaposlenih radnika“.

Povodom otvaranja nove benzinske stanice Domu zdravlja u Prnjavoru je uručena donacija u gorivu, a prvih 100 kupaca G Petrol će nagraditi gratis gorivom u vrednosti od 20 KM.

U želji da izađe u susret potrebama potrošača, G Petrol je objekat u Prnjavoru opremio modernom opremom, dok su kupcima 24 sata dnevno na raspolaganju vrhunska goriva i širok izbor proizvoda dopunskog asortimana. Pored standardnih derivata evro pet kvaliteta, potrošačima će biti na raspolaganju vrhunska G-Drive goriva i tečni naftni gas. Ljubitelji kafe mogu da uživaju u napicima vrhunskog kvaliteta, prepoznatljivog  brenda Drive Cafe.  Modernizacija i razvoj maloprodajne mreže, kao i izlazak u susret potrebama potrošača u BiH i nadalje će biti prioritet kompanije G-Petrol.