Бензинске станице

НИС наставља развој малопродајне мреже у БиХ

Компанија G Petrol, зависно друштво НИС-а, наставила је са развојем малопродајне мреже у Босни и Херцеговини и свечано пустила у рад савремену бензинску станицу бренда НИС Петрол у Прњавору.

14.08.2020

Овај малопродајни објекат је 38. бензинска станица којом у БиХ управља G Petrol. Од тога је 11 станица у НИС Петрол бренду, док осталих 27 припада премијум бренду бензинских станица GAZPROM. Сви малопродајни објекти компаније G Petrol су усмерени на задовољење потреба и пружање врхунских услуга савременим потрошачима.

Приликом свечаног отварања бензинске станице у Прњавору, Никола Кнежевић, директор малопродаје G Petrol, изјавио је:
„Компанија G Petrol и у 2020. години наставља са улагањем у нове пројекте, те константно ради на побољшању и проширењу услуга и запошљавању нових радника. У наредном периоду под брендом GAZPROM треба да почну с радом још четири бензинске станице на подручју Херцеговине. Тиме би у нашем малопродајном ланцу биле 42 бензинске станице са око 500 запослених радника“.
Поводом отварања нове бензинске станице Дому здравља у Прњавору је уручена донација у гориву, а првих 100 купаца G Petrol ће наградити гратис горивом у вредности од 20 КМ.

У жељи да изађе у сусрет потребама потрошача, G Petrol је објекат у Прњавору опремио модерном опремом, док су купцима 24 сата дневно на располагању врхунска горива и широк избор производа допунског асортимана. Поред стандардних деривата евро пет квалитета, потрошачима ће бити на располагању врхунска G-Drive горива и течни нафтни гас. Љубитељи кафе могу да уживају у напицима врхунског квалитета, препознатљивог бренда Drive Cafe. Модернизација и развој малопродајне мреже, као и излазак у сусрет потребама потрошача у БиХ и надаље ће бити приоритет компаније G Petrol.