Nagrade

NIS-ov LinkedIn profil proglašen za najbolji u Srbiji

05.02.2021

Kompanija NIS je dobitnik priznanja časopisa „PC Press“ – Top 50 najboljih onlajn sadržaja, u kategoriji LinkedIn. Priznanja su dodeljena 24. put i predstavljaju jedini zvanični izbor najboljih stranica na društvenim mrežama, sajtova i aplikacija u Srbiji.

Kao jedna od najvećih kompanija u zemlji, NIS profil na LinkedIn mreži koristi pre svega da pratioce informiše o svojim poslovnim i društveno odgovornim aktivnostima, ali i da podeli dobre HR prakse koje primenjuje i  predstavi svoja dostignuća kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji. Pored kanala za komunikaciju, NIS svoj LinkedIn profil koristi i kao alat u procesu regrutacije, odnosno pronalaženju eksperata i profesionalaca, za kojima smo u konstantnoj potrazi.

„Srećni smo što je naš trud u oblasti komunikacija na društvenim mrežama prepoznat. Posvećujemo veliku pažnju našem nastupu na digitalnim platformama, pažljivo biramo sadržaj i nastojimo da na ovaj način našu komunikaciju sa ljudima učinimo što neposrednijom. Nagrada za najbolji LinkedIn profil je posebno značajna, jer je to jedna specifična mreža, namenjena komunikaciji sa poslovnom i profesionalnom zajednicom. Kao jednoj od najvećih kompanija u zemlji i ujedno kompaniji koja nosi titulu najpoželjnijeg poslodavca, ovo je još jedan pokazatelj da na pravi način komuniciramo sa javnošću na digitalnim platformama“, rekao je Stefan Despotović, direktor Centra za odnose sa javnošću NIS-a.

Kao kompanija okrenuta budućnosti, NIS je svestan izuzetne važnosti društvenih mreža, koje koristi kao kanal za direktnu komunikaciju sa svojim pratiocima, ali i priliku da se predstavi javnosti na blizak način. Na LinkedIn kanalu, NIS deli informacije o svojim svakodnevnim aktivnostima, kao i pričama o zaposlenima. Pažljivo birani sadržaji, kao i formati postova, na LinkedIn profilu kompanije su okupili oko čak 40.000 pratilaca.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Prijavite se za naš newsletter