Награде

НИС-ов LinkedIn профил проглашен за најбољи у Србији

05.02.2021

Компанија НИС је добитник признања часописа “PC Press” – Top 50 најбољих онлајн садржаја, у категорији LinkedIn. Признања су додељена 24. пут и представљају једини званични избор најбољих страница на друштвеним мрежама, сајтова и апликација у Србији.

Као једна од највећих компанија у земљи, НИС профил на LinkedIn мрежи користи пре свега да пратиоце информише о својим пословним и друштвено одговорним активностима, али и да подели добре HR праксе које примењује и  представи своја достигнућа као један од најпожељнијих послодаваца у Србији. Поред канала за комуникацију, НИС свој LinkedIn профил користи и као алат у процесу регрутације, односно проналажењу експерата и професионалаца, за којима смо у константној потрази.

„Срећни смо што је наш труд у области комуникација на друштвеним мрежама препознат. Посвећујемо велику пажњу нашем наступу на дигиталним платформама, пажљиво бирамо садржај и настојимо да на овај начин нашу комуникацију са људима учинимо што непосреднијом. Награда за најбољи ЛинкедИн профил је посебно значајна, јер је то једна специфична мрежа, намењена комуникацији са пословном и професионалном заједницом. Као једној од највећих компанија у земљи и уједно компанији која носи титулу најпожељнијег послодавца, ово је још један показатељ да на прави начин комуницирамо са јавношћу на дигиталним платформама“, рекао је Стефан Деспотовић, директор Центра за односе са јавношћу НИС-а.

Као компанија окренута будућности, НИС је свестан изузетне важности друштвених мрежа, које користи као канал за директну комуникацију са својим пратиоцима, али и прилику да се представи јавности на близак начин. На LinkedIn каналу, НИС дели информације о својим свакодневним активностима, као и причама о запосленима. Пажљиво бирани садржаји, као и формати постова, на LinkedIn профилу компаније су окупили око чак 40.000 пратилаца.

Прес служба

Милентија Поповића 1
11070 Београд