Nagrade

NIS-u priznanje „PC Pressa“ za izuzetan kvalitet poslovnih digitalnih komunikacija

04.02.22

Kompanija NIS je dobitnik specijalnog priznanja za izuzetan kvalitet poslovnih digitalnih komunikacija, u okviru Top50 izbora najboljih online lokacija, koji dodeljuje časopis „PC Press“.

Priznanja su dodeljena jubilarni 25. put i predstavljaju jedini zvanični izbor najboljih stranica na društvenim mrežama, sajtova i aplikacija u Srbiji. Svečanost je održana u Skupštini Beograda.

Publika „PC Pressa“ je predložila, a stručni žiri prihvatio nominaciju i dodelio priznanje NIS-u. Kompanija je već dugi niz godina prisutna na digitalnim platformama komunikacije, u vidu profila na društvenim mrežama i sajtovima, koji su pre svega namenjeni komunikaciji sa potrošačima i najširom javnosti.

„Kompanija NIS neprestano radi na razvoju kanala komunikacije kako bi pravovremeno i transparentno informisala javnost o svojim poslovnim i društveno-odgovornim aktivnostima. Ovo priznanje nam mnogo znači jer potvrđuje da našu eksternu i posebno digitalnu komunikaciju razvijamo u pravom smeru, ali i daje nam podstrek da nastavimo u tom pravcu“, rekao je Stefan Despotović, direktor Centra za odnose sa javnošću u NIS-u.

Razvoj digitalne komunikacije je poseban fokus NIS-a, a kompanija je prošle godine dobila priznanje časopisa „PC Press“ – Top 50 najboljih onlajn sadržaja, u kategoriji LinkedIn.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd