Награде

НИС-у признање „PC Pressa“ за изузетан квалитет пословних дигиталних комуникација

04.02.22

Компанија НИС је добитник специјалног признања за изузетан квалитет пословних дигиталних комуникација, у оквиру Топ50 избора најбољих онлине локација, који додељује часопис „PC Press“.

Признања су додељена јубиларни 25. пут и представљају једини званични избор најбољих страница на друштвеним мрежама, сајтова и апликација у Србији. Свечаност је одржана у Скупштини Београда.

Публика „PC Pressa“ је предложила, а стручни жири прихватио номинацију и доделио признање НИС-у. Компанија је већ дуги низ година присутна на дигиталним платформама комуникације, у виду профила на друштвеним мрежама и сајтовима, који су пре свега намењени комуникацији са потрошачима и најширом јавности.

“Компанија НИС непрестано ради на развоју канала комуникације како би правовремено и транспарентно информисала јавност о својим пословним и друштвено-одговорним активностима. Ово признање нам много значи јер потврђује да нашу екстерну и посебно дигиталну комуникацију развијамо у правом смеру, али и даје нам подстрек да наставимо у том правцу”, рекао је Стефан Деспотовић, директор Центра за односе са јавношћу у НИС-у.

Развој дигиталне комуникације је посебан фокус НИС-а, а компанија је прошле године добила признање часописа „PC Press“ – Топ 50 најбољих онлајн садржаја, у категорији LinkedIn.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd