Nova sezona programa za mlade „NIS Energy“

01.11.2021

U potrazi za mladim talentima NIS je započeo novu sezonu programa pod nazivom „NIS Energy“, a zainteresovani se mogu prijaviti do 21. novembra slanjem biografije putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-1.

Za program mogu konkurisati master studenti i oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija, Rudarsko-geološkom fakultetu, Hemijskom fakultetu, Poljoprivrednom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Ekonomskom fakultetu, Saobraćajnom fakultetu i Prirodno-matematičkom fakultetu. Na konkursu će biti izabrano 30 polaznika.

„NIS Energy“ je jednogodišnji plaćeni program kompanije NIS, a potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika.
Početak ove sezone planiran je za februar 2022. godine, a izabrane polaznike će tokom celokupnog trajanja programa pratiti mentori NIS-a. Pored rada u kompaniji, za polaznike će biti organizovani različiti treninzi, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, a nakon završetka programa dobijaju mogućnost da se zaposle u kompaniji.

Angažovanjem novih stručnjaka NIS nastavlja sa praksom da pruža šansu mladima da svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih domaćih kompanija i zajedno sa njima nastavlja da gradi „Budućnost na delu“. Mladi stručnjaci, motivisani da uče i stiču radno iskustvo u jednom od najvećih energetskih sistema u regionu, za NIS predstavljaju novu energiju koja će doprineti daljem razvoju kompanije. Više informacija o programu na https://www.nis.rs/nis-energy

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd