NIS Energy

Počinje četvrta sezona NIS ENERGY programa! Pozdrav entuzijastični diplomci i master studenti, spremni ste za svoju sledeću avanturu? Učestvujte u našem jednogodišnjem, plaćenom programu koji okuplja 25 mladih kako bismo zajedno stvarali budućnost punu energije i inovacija.

NIS ENERGY je tvoja prilika da izgradiš svoju karijeru uz podršku iskusnih mentora. Ako si nedavno diplomirao ili završavaš master studije, poznaješ MS Office i komuniciraš na engleskom jeziku, apliciraj od 11. septembra do 1. oktobra slanjem svog CV-a putem linka.

Kakve pozicije su dostupne?

Pozivamo diplomce FON-a, Ekonomskog, Mašinskog, Rudarsko-geološkog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Tehnološkog, Tehnološko-metalurškog, Tehničkog i svih srodnih fakulteta.

Naš program obuhvata širok spektar pozicija, uključujući:

  • Finansije i Analitiku: Upoznaj se sa korporativnim planiranjem, ekonomikom i analizom novčanih tokova.
  • Tehničke Specijalizacije: Pružamo šansu stručnjacima u procesnoj tehnici, elektrotehnici, instrumentaciji, rotacionoj, procesnoj i termo opremi.
  • Digitalne Inovacije: Zaroni u svet digitalnih tehnologija i IT inovacija.
  • Poslovne Mogućnosti: Radi na proceni poslovnih perspektiva i razvoju.
  • Prodaja i Logistika: Pokaži svoje veštine u prodaji i logistici.
  • Ljudski Resursi: Učestvuj u razvoju i upravljanju ljudskim resursima.

Nisi sam! Naši iskusni mentori čekaju da te podrže tokom celog programa.

Svaki polaznik programa biće dočekan od strane mentora – naših kolega, koji su spremni da budu uz vas od početka do kraja programa. Mentor je tu da ti olakša privikavanje i prve dane programa, ali i da te strukturirano vodi kroz unapred kreiran plan cele godine. Takođe, mentor je tu da ti da povratnu informaciju i usmeri za dalji razvoj.

Šta možeš očekivati?

Pored praktične obuke kroz koju prolaziš sa svojim mentorom, osmislili smo i veoma zanimljivu agendu dodatnih obuka i predavanja. Sam program krećemo posetama različitim Sektorima kako bismo bili sigurni da su svi polaznici upoznati sa poslovanjem naše kompanije. Posete podrazumevaju obilaske naftnih bušotina, rafinerije u Pančevu, naših benzinskih stanica, a naše kolege biće tu da dodatno pojasne poslovanje kroz zanimljiva predavanja.

Pored toga, program uključuje i teorijska predavanja o svetskim trendovima o naftnoj industriji od strane profesora sa fakulteta sa kojima sarađujemo. Tu su naravno i soft skills treninzi, kao i radionice i predavanja o kompanijskoj kulturi i vrednostima.

Pored toga, organizovaćemo i timsko takmičenje – studiju slučaja, ali i volontersku akciju Mladi mladima.

Na tebi je da ovo iskoristiš na najbolji način!

Individualni projekat je tvoja prilika da pokažeš svoju kreativnost i veštine.

Nakon 6 meseci programa, zajedno sa svojim mentorom i HR Biznis Partnerom prolaziš kroz evaluaciju, nakon koje zajednički kreirate dalji plan razvoja. U toku narednih 6 meseci dobijaš i zadatak – individualni projekat iz oblasti rada tvog tima, a finalno rešenje predstavljaš menadžmentu svog sektora na samom kraju programa. Naravno – jedna od obuka koju je pripremio naš tim za razvoj i trening biće na temu prezentacionih veština, kako bismo vas pripremili za samu prezentaciju

Da li NIS Energy vodi do posla?

Postoji mogućnost zaposlenja ako:

  • Se osećaš kao deo tima i želiš da ostaneš s nama
  • Pokažeš odlične rezultate tokom programa
  • Postoji otvorena pozicija koja odgovara tvojim veštinama

Sigurni smo u NIS Energy program. Do sada su svi polaznici koji su uspešno završili program dobili posao. Da, 100%!

Selekcija u koracima

I za kraj – kako izgleda proces selekcije: Naš proces selekcije je pravedan i transparentan.

Potrudili smo se da kreiramo proces koji će biti zanimljiv i koristan svim kandidatima. Nakon vaše prijave, kolege regruteri prolaze kroz biografije svih kandidata (znamo da postoji mit da se CV gleda 8 sekundi, ali kod nas to nije tako :)), a svi koji prođu ovaj korak biće pozvani da urade testove. Nakon testova slede HR intervjui (obećavamo da ćemo poslati pomoć kako da se pripremite za intervju), a oni najuspešniji nakon HR intervjua idu na finalni intervju sa budućim menadžerom. Posle svakog koraka očekuj povratnu informaciju – mail-om ili telefonom – u zavisnosti od kruga selekcije.

Ukoliko imaš pitanja, piši nam na hr.selekcija@nis.rs sa naslovom „NIS ENERGY – pitanja“. Tvoja energija i inovacije su pokretači naše zajedničke budućnosti!

Srećno! 🚀