Biznis vesti

Više od 850.000 aktivnih korisnika „Sa nama na putu“

22.02.2023.

Program lojalnosti „Sa nama na putu“ nastavlja da opravdava poverenje potrošača, pa tako danas više od 850.000 vozača u Srbiji aktivno koristi karticu lojalnosti kompanije NIS.

Reč je o najvećem programu lojalnosti na domaćem tržištu koji omogućava sakupljanje bonus poena, a samim tim i ostvarivanje značajnih ušteda prilikom svake kupovine na benzinskim stanicama NIS-a. Vodeći se inovativnim pristupom poslovanju, NIS je tokom prethodnih godina uveo i dodatne funkcionalnosti u okviru svog programa lojalnosti pa je tako omogućen pristup programu i putem istoimene mobilne aplikacije. Istovremeno, online članstvo omogućava da korisnik na brz i pristupačan način, u svega nekoliko klikova, koristi pogodnosti „Sa nama na putu“ programa koje su mu dostupne na više od trista NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica u Srbiji.

„Kontinuirana ulaganja u unapređenje potrošačkog iskustva ostaju prioritet poslovanja NIS-a i u narednom periodu. Posvećeni smo uvođenju inovativnih rešenja u naš maloprodajni segment što dugoročno donosi mnogobrojne benefite za naše potrošače. Više od 850.000 aktivnih korisnika pokazuje da smo ispunili očekivanja naših potrošača. Nastavićemo da radimo na daljem razvoju našeg programa lojalnosti čije pogodnosti mogu da se iskoriste u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji, na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama“, izjavio je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS.

Kompanija NIS pokrenula je program lojalnosti „Sa nama na putu“ pre sedam godina, kako bi svojim potrošačima omogućila da prilikom kupovine goriva, proizvoda ili usluga na NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama sakupljaju bonus poene, koje mogu naknadno da iskoriste i na taj način ostvare značajne uštede. Danas je program lojalnosti NIS-a – „broj 1“ program za vozače u Srbiji, a „Sa nama na putu“ mobilna aplikacija nalazi se među prve tri besplatne poslovne aplikacije. Sve većoj popularnosti „Sa nama na putu“ doprinele su i nove funkcionalnosti i inovativne usluge koje je NIS razvio tokom poslednjih godina, a koje čine sastavni deo programa. Više informacija o programu lojalnosti NIS-a dostupno je na linku: https://www.nisgazprom.rs/programi-lojalnosti/sa-nama-na-putu/

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Prijavite se za naš newsletter