Biznis vesti

Zloupotreba NIS brenda na društvenim mrežama

08.03.2023

Zbog učestalih pojava lažnih nagradnih igara i drugih prevara na društvenim mrežama, želimo da vas podsetimo da se zvanične objave kompanije NIS, uključujući i eventualne nagradne igre, postavljaju isključivo na zvaničnim korporativnim profilima: na mreži Facebook – NIS a.d Zajednici zajedno Sa nama na putu i NIS Petrol benzinske stanice u BiH, Instagram – Kompanija NIS Sa nama na putu. Osim toga, zvanična strana NIS-a na poslovnoj mreži LinkedIn je: Kompanija NIS a.d

Ovim putem obaveštavamo i pozivamo svoje potrošače da sve aktuelnosti prate isključivo na navedenim stranicama. O svim nedozvoljenim aktivnostima i zloupotrebama brenda naše kompanije blagovremeno su obavešteni nadležni državni organi, a sve sporne stranice na društvenim mrežama se prijavljuju.

U slučaju da se susretnete sa nekom od zloupotreba brenda i lažnim nagradnim igrama, ili u slučaju da ste prevareni u nekoj lažnoj nagradnog igri o tome obavestite nadležnu Policijsku upravu ili poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Sve potrošače pozivamo, još jednom, da u cilju zaštite svojih podataka i lične bezbednosti sve informacije o našoj kompaniji prate na zvaničnim korporativnim nalozima i web sajtu.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd