Бизнис вести

Злоупотреба НИС бренда на друштвеним мрежама

08.03.2023

Због учесталих појава лажних наградних игара и других превара на друштвеним мрежама, желимо да вас подсетимо да се званичне објаве компаније НИС, укључујући и евентуалне наградне игре, постављају искључиво на званичним корпоративним профилима: на мрежи Фацебоок – НИС а.д Заједници заједно Са нама на путу и НИС Петрол бензинске станице у БиХ, Инстаграм – Компанија НИС Са нама на путу. Осим тога, званична страна НИС-а на пословној мрежи ЛинкедИн је: Компанија НИС а.д

Овим путем обавештавамо и позивамо своје потрошаче да све актуелности прате искључиво на наведеним страницама. О свим недозвољеним активностима и злоупотребама бренда наше компаније благовремено су обавештени надлежни државни органи, а све спорне странице на друштвеним мрежама се пријављују.

У случају да се сусретнете са неком од злоупотреба бренда и лажним наградним играма, или у случају да сте преварени у некој лажној наградног игри о томе обавестите надлежну Полицијску управу или повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности.

Све потрошаче позивамо, још једном, да у циљу заштите својих података и личне безбедности све информације о нашој компанији прате на званичним корпоративним налозима и wеб сајту.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd