Бензинске станице

Децембар у знаку нове наградне игре компаније НИС: два аутомобила FIAT 500 и још 1000 пуних резервоара горива за верне потрошаче

Након успеха велике наградне игре којом је НИС током претходног месеца обрадовао два добитника аутомобила као и обезбедио пун резервоар горива за 1000 потрошача, НИС наставља да награђује и у наредном периоду, у оквиру нове наградне игре „Са нама на путу до још 2 аутомобила“.

3. децембар 2019.

До 30. децембра компанија ће доделити још два аутомобила марке FIAT 500 док ће додатне бонус поене на  „Са нама на путу“ картици лојалности у вредности од 50 литара горива освојити још 1000 срећних добитника.

Право учешћа имају сви потрошачи који у периоду од 1. до 30. децембра на NIS Petrol или GAZPROM бензинским станицама наточе 15 или више литара било које врсте деривата, изузев TNG, CNG и гасног уља,  користећи картицу лојалности „Са нама на путу“.  Како би потрошачи узели учешће у наградној игри, потребно је да наградни код који је назначен на исечку рачуна пошаљу путем СМС поруке на број 6600. Трошкове за слање поруке оператер наплаћује по регуларној цени.

Наградна игра „Са нама на путу  до још 2 аутомобила“ пружа могућност и будућим верним потрошачим НИС-а да освоје вредне награде. Сви они који до сада нису постали чланови програма лојалности НИС-а, точењем 15 литара горива на NIS Petrol или GAZPROM бензинској станици могу да добију „Са нама на путу“ картицу лојалности бесплатно чиме остварују право  да учествују у наградној игри.

„Драго нам је што је наша претходна наградна игра наишла на сјајан одазив возача. НИС је компанија којој је брига о потрошачима на првом месту, и управо из тог разлога покренули смо нову наградну игру током које ћемо верне потрошаче НИС-а обрадовати новим вредним наградама. На тај начин  желимо да додатно градимо наше односе са потрошачима као и да им се захвалимо на указаном поверењу које нам служи као подстрек да и даље наставимо са улагањима у унапређење квалитета наших производа и услуга“, изјавио је овим поводом Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају НИС-а.

У наградној игри учествују сви кодови са нефискалних исечака који су исправно послати путем СМС поруке до 10 часова, 30. децембра 2019. године. Своју шансу да освоје аутомобил FIAT 500, или пун резервоар горива, учесници децембарске наградне игре „Са нама на путу до joш 2 аутомобила“ имаће током два извлачења, и то 15. и 30. децембра. У складу са правилима наградне игре, списак свих добитника биће објављен најкасније 7 дана након сваког извлачења  на потрошачкима сајтовима НИС –  www.sanamanaputu.rs,  www.nispetrol.rs  и www.gazprom-petrol.rs., као и у дневном листу који се дистрибуира на целој територији Србије.

Више информација о правилима наградне игре  „Са нама на путу до још 2 аутомобила“ доступно је на сајту www.sanamanaputu.rs  или бесплатним позивом на телефон Кол центра НИС-а, 08 0000 8888.