Бензинске станице

На аутопуту Београд-Шид отворена GAZPROM бензинска станица

Желећи да потрошачима у Србији понуди најквалитетније производе и услуге на што већем броју својих објеката, НИС је на аутопуту Београд-Шид отворио још једну дигиталну бензинску станицу.

23. децембар 2019.

Реч је о трећем објекту под окриљем бренда GAZPROM у нашој земљи који потрошачима нуди јединствено искуство кроз спој савремених технологија и врхунских производа и услуга. Нова бензинска станица „Крњешевци“ изграђена је на месту некадашњег објекта бренда NIS Petrol чија је карактеристика „двоструки прилаз“, односно објекту се може прићи како са аутопута, тако и са споредне деонице која води ка оближњим насељеним местима, без изласка на аутопут.

Објекат је изграђен у складу са највишим безбедносним и еколошким стандардима, а на њему ће бити ангажовано 26 запослених. Поред најквалитетнијих нафтних деривата и богатог избора допунског асортимана, потрошачима су на располагању мини теретана и игралиште за децу. Једна од главних карактеристика бензинске станице „Крњешевци“ су велики екрани на којима потрошачи могу да се информишу о понудама, као и специјална расвета у вечерњим сатима. Бензинска станица „Крњешевци“ трећи је овакав објекат у малопродајној мрежи НИС-а, поред станица „Велика Плана – десно“ и „Стари Бановци“, које су отворене у мају, односно августу 2019. године. Поводом отварања нове бензинске станице НИС је обезбедио пригодне поклоне за потрошаче који до 31. децембра купе најмање 25 литара било ког деривата.

Алексеј Черњиков, директор Блока Промет, је изјавио:

«Један од најважнијих праваца развоја НИС-а у нашој пословној стратегији је модернизација малопродајне мреже у Србији и региону. Отварањем најсавременијих објеката, међу којима је и бензинска станица «Крњешевци», ми реализујемо зацртане циљеве. Истовремено, настављамо да негујемо добре односе са потрошачима којима нудимо спој савремених технологија и производе врхунског квалитета. Стога је нова бензинска станица поклон наше компаније потрошачима за крај 2019. године, а у истом правцу наставићемо и у години која је пред нама».

НИС на тржиштима Србије и региона управља мрежом од преко 400 бензинских станица у два малопродајна бренда, NIS Petrol и GAZPROM. Поред Србије, НИС-ов премијум бренд бензинских станица GAZPROM послује и на тржиштима Босне и Херцеговине, Бугарске и Румуније. Пажљиво одабраном понудом врхунских горива, допунског асортимана, као и константним унапређењем услуге и производа, GAZPROM бензинске станице усмерене су на задовољење потреба најзахтевнијих потрошача. Бензинска станица „Крњешевци“ је 23. малопродајни објекат НИС-овог премијум бренда у Србији.