Бензинске станице

Нове погодности уз НИС и DINACARD

19.05.2022

Плаћање горива, робе и услуга на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама од сада је могуће одложити, или платити у две једнаке рате, без камате, уз Post Card DinaCard картицу Банке Поштанска штедионица.

Потрошачи који се определе за плаћање уз Post Card DinaCard платну картицу на бензинским станицама НИС-а, приликом плаћања рачуна на каси бирају одговарајућу опцију плаћања – период одложеног плаћања на 30 дана или на две једнаке рате. У случају да је одобрено плаћање на рате, прва рата се одлаже на 30 дана, а друга на 60 дана од  датума куповине. Минимални износ рачуна којим потрошач остварује право на ову услугу износи  5.000 динара.

Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају у компанији НИС, истакао је да је увођење нове услуге још једна потврда лидерске позиције када је реч о унапређењу корисничког сервиса у малопродајном сегменту.

„Kао компанија која непрестано ослушкује потребе потрошача, НИС је и овом услугом отишао корак даље у испуњавању захтева тржишта и очекивања корисника наших услуга. За нас је иновација услуга уз DinaCard картицу од великог значаја јер на тај начин сарађујемо са домаћим партнером и подржавамо домаће брендове“, изјавио је Kандалинцев.

Јелена Секуловић, директор Сектора за платне картице и дигитално банкарство Банке Поштанска штедионица рекла је да је омогућавање плаћања на одложено и на рате код компаније НИС корисницима DinaCard дебитне картице Банке Поштанска штедионица, која је велики издавалац домаћег националног картичарског бренда, још једна потврда изузетно добре, дугогодишње сарадње ове банке и компаније НИС.

„Задовољство нам је да сада, на домаћем тржишту већ познату, услугу DinaCard на рате понудимо својим корисницима по први пут за плаћање горива, робе и услуга на бензинским станицама, што у великој мери обогаћује разноврсност трговачке мреже.  Сада више од милион корисника ове картице има могућност да и даље без икаквих трошкова плати на одложено или рате на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама. Наравно, највеће задовољство једне државне банке је да то управо чини домаћом платном картицом“, истакла је Јелена Секуловић.

PRESS

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Пријавите се за наш newsletter

    Email adresa*