Бензинске станице

Отворена NIS Petrol бензинска станица у Лесковцу

Нови малопродајни објекат компаније НИС свечано је данас отворен у Лесковцу, у Улици Рaдничка бб.

11.06.2020

Реч је о NIS Petrol бензинској станици „Лесковац 4“ коју је компанија НИС, у оквиру процеса модернизације своје малопродајне мреже, реконструисала у складу са строгим еколошким и техничким стандардима на месту постојеће бензинске станице.

На савремено опремљеној NIS Petrol бензинској станици „Лесковац 4“ потрошачима је 24 сата дневно на располагању широк асортиман горива евро пет квалитета домаће производње, богат избор допунских производа, a део понуде су и висококвалитетни премијум G-Drive деривати.

Свечаном догађају су присуствовали Горан Цветановић, градоначелник Лесковца, Алексеј Черников, директор Блока „Промет“ НИС-а,  представници медија, као и многобројне званице.

Горан Цветановић, градоначелник Лесковца, рекао је да Град Лесковац сваким даном постаје све развијенији и модернији.

„Центар Радничког насеља, једног од највећих насеља у нашем граду, сада изгледа много лепше, захваљујући инвестицији нашег домаћег инвеститора, компаније НИС, која је из темеља саградила нову, савремену бензинску пумпу. Непосредно пре проглашења епидемије, чувени часопис Financial Times прогласио је Град Лесковац еворпским градом у који треба и вреди улагати и ми смо на нивоу Европе постављени на друго место. Ова инвестиција показује да је ово признање заслужено“, изјавио је Цветановић и додао да ће са партнерима као што је НИС, који учествују у развоју града, наставити даље, како би Лесковчани имали што боље услове за живот.

Алексеј Черников, директор Блока „Промет“ НИС-а, пожелео је у име компаније добродошлицу присутнима на још једном модернизованом малопродајном објекту у Лесковцу.

„Данас отварамо нову модернизовану станицу градског формата – А. Сваке године настављамо процес развоја малопродајне мреже, јер нам је задовољство наших потрошача на првом месту и ова бензинска станица је првенствено изграђена за њих. Наши потрошачи за нас представљају највиши приоритет и зато смо уверени да ће бити задовољни најквалитетнијим горивом које је прерађено у Рафинерији нафте у Панчеву“, изјавио је Черников.

NIS Petrol малопродајни објекат у Лесковцу у потпуности је усмерен на задовољење потреба  и пружање врхунске услуге савременим потрошачима, а поводом отварања нове станице за снабдевање горивом компанија НИС је припремила и посебне погодности за потрошаче.  До 21. јуна возачи ће имати прилику да на новоотвореном објекту сипају G-Drive 100 бензин и G-Drive Diesel гориво премијум квалитета по цени стандардног бензина, односно евро дизела.  У истом периоду, потрошачи који купе гориво на новоотвореној бензинској станици добиће поклон од компаније НИС.

Прве количине горива на модернизованој NIS Petrol бензинској станици „Лесковац 4“, као донација НИС-а, наточене су у возило Хитне помоћи лесковачке Опште болнице.