Награде

Програм за младе „NIS Energy” - добитник награде „Digital Awards“

15.09.2023.

Програм „NIS Energy“ компаније НИС добитник је награде „Digital Awards“ за HR Employer branding online кампању која је додељена у оквиру конференције #Digital2023. Признање је у име компаније НИС примила Маријана Пауновић, руководилац Сектора за регрутацију и селекцију у НИС-у.

Овогодишња кампања „NIS Energy“ инспирисана је енергичним и мотивисаним младим људима, чије ће идеје допринети стварању нове енергије у пословању компаније. Реч је о једоногодишњем плаћеном програму за дипломце и мастер студенте одабраних факултета у Србији, који пружа могућност талентованим младим стручњацима да своје прве кораке направе у великом систему као што је НИС.

„За нас је ово признање од изузетног значаја јер је улагање у младе један од стратешких приоритета за нашу компанију. Утолико нам је важније што је и заједница препознала ове наше напоре и да су они резултирали овом наградом  која је и додатни подстицај да наставимо да пружамо подршку младима и у наредним годинама“, истакла је Маријана Пауновић.

У претходним сезонама програм „NIS Energy“ је завршило 37 полазника, а сви су остали да раде у НИС-у и након завршетка програма. Као један од најпожељнијих послодаваца у Србији, НИС у континутету улаже у младе стручњаке који представљају нову снагу за будући развој компаније. Ове године НИС је по четврти пут отворио врата младим талентима који до 1. октобра могу да се пријаве на програм „NIS Energy“, а сви детаљи у вези са конкурсом доступни су на сајту компаније НИС.

„Digital Awards“ награде и признања из области медија, телекомуникација, PR-а, ICT индустрије и дигиталних иновација додељене су у част јубилеја конференције #Digital2023 која је ове године одржана 10. пут, у хотелу „Хајат“ у Београду.

ПРЕСС СЛУЖБА

Милентија Поповића 1
11070 Београд