Nagrade

Specijalno priznanje Sportskog društva „Crvena zvezda“ za „Gasprom njeft"

Povodom 75. godišnjice od svog osnivanja, Sportsko društvo „Crvena zvezda“ na svečanosti upriličenoj na stadionu „Rajko Mitić“, dodelilo je danas priznanja najboljim sportistima i klubovima u protekloj godini.

04.03.2020

Tom prilikom specijalno priznanje „Poslovnog partnera godine“ u 2019. dodeljeno je „Gasprom njeftu“, generalnom sponzoru fudbalskog kluba „Crvena zvezda“.

U ime „Gasprom njefta“, priznanje je primio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora i direktor Funkcije za odnose sa državnim organima i korporativne komunikacije kompanije NIS, koji je tom prilikom zahvalio rukovodstvu „crveno-belih“ na prestižnoj nagradi.
„Gasprom njeft“ od 2010. godine podržava fudbalski klub „Crvena zvezda“ i pomaže u vaspitavanju mladih talenata srpskog kluba.

Sponzorska podrška koju kompanija pruža „crveno-belima“ predstavlja ujedno i najveću pojedinačnu investiciju u domaći sport. U decembru prošle godine „Gasprom njeft“ je produžio ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom „Crvena zvezda“, a u skladu sa tim sporazumom kompanija ostaje generalni sponzor „Crvene zvezde“ do sredine 2022. godine.