Награде

Специјалнo признањe Спортског друштва „Црвена звезда“ за „Гаспром њефт"

Поводом 75. годишњице од свог оснивања, Спортско друштво „Црвена звезда“ на свечаности уприличеној на стадиону „Рајко Митић“, доделило је данас признања најбољим спортистима и клубовима у протеклој години.

04.03.2020

Том приликом специјално признање „Пословног партнера године“ у 2019. додељено је „Гаспром њефту“,  генералном спонзору фудбалског клуба „Црвена звезда“.

У име „Гаспром њефта“, признање је примио Вадим Смирнов, заменик генералног директора и директор Функције за односе са државним органима и корпоративне комуникације компаније НИС, који је том приликом захвалио руководству „црвено-белих“ на престижнoj награди.

„Гаспром њефт“ од 2010. године подржава фудбалски клуб „Црвена звезда“ и помаже у васпитавању младих талената српског клуба. Спонзорска подршка коју компанија пружа „црвено-белима“ представља уједно и највећу појединачну инвестицију у домаћи спорт. У децембру прошле године „Гаспром њефт“ је продужио уговор о сарадњи са фудбалским клубом „Црвена звезда“, а у складу са тим споразумом компанија остаје генерални спонзор „Црвене звезде“ до средине 2022. године.