Наши људи

На њима свет остаје

Аутор: тим НИС-а 12.08.2021 • 3 min read

Да ли знате да је наш најмлађи колега 2003. годиште? У нашој компанији ради много младих колега, а Дан младих, 12. август, одличан је повод да са њима разменимо утиске о раду у НИС-у!

Представљамо вам неке од наших најмлађих колега – Ивану, Жељка, Луку, Вељка, Кристину, Милоша и Стевана. Они нису само млади, они су вредни, шармантни, ведрог духа и отворени за нова знања и искуства. Била је част са њима разговарати о њиховим почецима у НИС-у (за неке је то тек неколико недеља), а кроз фотографије и кратак текст преносимо вам делић њихове енергије.

Ово је мој први посао и посебно ми је изазовно што сам дошла на БС Нови Сад 16 у сред летње сезоне! Ми смо први на линији комуникације са нашим потрошачима и зато од првог дана на посао долазим ведрог духа и са осмехом. ?

Ако бих морао да издвојим једну ствар која обележава сваки мој радни дан, то би била позитивност људи са којима се сусрећем – од тима чији сам део, па све до потрошача. Посао ми је изазован, али баш зато и забаван, а разговори и шале чине да смене пролете!

Поздрав из Румуније! У нашој компанији радим скоро две године и посебно ми се допада што имам прилику да радим и ван Србије. С обзиром на то да ми је ово први посао, трудим се да увек дам 100% себе јер сам жељан напретка, а значи ми и што у свему томе имам подршку своје породице.

Последња два месеца сам члан Фронт офиса Београд, а своју каријеру сам започео на бензинској станици. Тамо сам стекао својеврсно искуство у раду и упознао много колега са којима сам добро сарађивао и драго ми је да то исто могу да кажем и за тренутни посао. Одлично сам дочекан од својих садашњих колега, које несебично са мном деле своја искуства у раду и дају ми савете како бих из дана у дан напредовао.

Осмех и ведар дух након ноћне смене! Са моје десне стране је колегиница Сузана, вођа смене, која ми је била помоћ и подршка у првим данима рада у НИС-у. Тако је и сада, након више од седам месеци. Све је много лепше и лакше када уз вас стоје колеге који су вам ослонац у сваком тренутку.

Никада нећу заборавити своју прву интервенцију гашења пожара, која се догодила неколико месеци након доласка у компанију. Тада сам се први пут сусрео са таквим налетом адреналина! Овај посао одувек сам хтео, јер ватрогасци не знају за страх и прихватају све животне изазове. И баш такве су и моје колеге, који су ме безрезервно подржали на почеку каријере.

Нисмо овако стали зато што је доба короне, већ зато што су уз мене увек моје колеге! Милош, Гојко, и сви остали из тима. Посао обављам углавном на терену, и то уме да буде напорно, али уз праву подршку, нема тог изазова који не можемо да решимо.