Награде

Drive.Go – најбоља дигитална иновација

07.02.2023.

Мобилна апликација компаније НИС, Drive.Go, награђена је специјалним признањем часописа „PC Press“ – „Топ 50” најбољих online садржаја, у категорији „Digital Innovation“.  Признања су додељена 26. пут и представљају једини званични избор најбољих страница на друштвеним мрежама, сајтова и апликација у Србији.

Drive.Go мобилна апликација омогућава плаћање горива путем мобилног телефона, без потребе одласка на касу, на свим НИС Петрол и Газпром малопродајним објектима. НИС је пионир у увођењу ове иновативне услуге на домаћем тржишту нафтних деривата, а, поред тога што штеди време, Drive.Go апликација омогућава безбедну и једноставну куповину горива. До сада је више од 250.000 потрошача преузело Drive.Go апликацију за плаћање горива на бензинским станицама НИС-а.

У име компаније НИС признање је примила Марија Ђукић, вођа тима за развој и унапређење нових канала дистрибуције у компанији НИС, на свечаној церемонији која је организована овим поводом  у Народном музеју у Београду.

„Дигитални пројекти представљају значајан сегмент пословања компаније НИС која је усмерена на увођење што већег броја иновативних услуга како бисмо додатно унапредили корисничко искуство наших потрошача. Поносни смо на ово признање као још један доказ квалитета Drive.Go мобилне апликације, који је препознат од стране стручног жирија, али и од корисника ове иновативне услуге којих је сваке године све више. Компанија НИС наставља да улаже у развој иновативних решења, ослушкујући потребе својих потрошача који су нама увек на првом месту“, изјавила је Марија Ђукић.

Поред опције плаћања горива на самом точионом месту, без потребе одласка на касу, мобилна апликација НИС-а обогаћена је и додатним функционалностима као што су приказ мапе уз помоћ које се може доћи до најближе НИС Петрол или Газпром бензинске станице. Уз то, Drive.Go даје увид и у све додатне информације о радном времену, врстама горива и доступним услугама на жељеним малопродајним објектима НИС-а. Такође, апликација нуди и могућност слања рачуна на имејл адресу потрошача, било да је у питању физичко или правно лице.

ПРЕСС СЛУЖБА

Милентија Поповића 1
11070 Београд