Волонтеризам

Хуманост на делу НИС-ових волонтера

Чланови Клуба волонтера НИС-а су и у условима ванредног стања због проглашења епидемије коронавируса у Србији, показали спремност да помогну и ставе се на располагање онима којима је помоћ најпотребнија.

23.03.2020

Велики број запослених НИС-а одлучио је да пружи помоћ и подршку, пре свега старијим лицима, која у условима епидемије представљају најугроженију категорију становништва. Велики број волонтера свакодневно помаже својим старијим суграђанима, купујући и носећи им намирнице.

НИС волонтери су такође укључени и у чишћење површина од коронавируса, пружају подршку на терену и размењују информације којима се круг солидарности даље шири.

Као друштвено-одговорна компанија, окренута бризи о заједници у којој живимо и стварамо, користимо ову прилику да позовемо све чланове нашег друштва на солидарност и поштовање свих мера и препорука донетих од стране надлежних државних органа.

Свесни чињенице да је довољан мали гест или само једна порука да нас охрабри и покрене, настављамо да ширимо дух заједништва и емпатије и показујемо хуманост на делу.