Компанија НИС четврти пут заредом подржала HR WEEK

28.11.2022.

Компанија НИС је четврту годину заредом подржала манифестацију HR WEEK, највећу европску онлајн HR конференцију која је ове године одржана под слоганом „Тотална промена“ (Total Shift). Петодневна конференција одржана је од 21. до 25. новембра уз учешће више од 160 говорника, домаћих и међународних стручњака. Међу темама које су покренуте биле су ХР стратегија, дигитални ХР, развој области управљања људским ресурсима и окренутост ХР сектора запосленима.

Међу говорницима на конференцији били су и представници НИС-а: Алиса Евсина, директорка ХР-а,  Иван Марковић, менаџер за унапређење искуства запослених, Урош Мирић, менаџер за развој бренда послодавца, Весна Магловски, руководилац Сектора за корпоративну ревизију и Бојан Мартиновић, лидер дисциплине производње у Научно-технолошком центру.

Сарадња са HR WEEK од великог је значаја за НИС, пре свега због размене најбољих пракси са ХР заједницом, дискусије о стратешком развоју области управљања људским ресурсима, сазнања о променама на тржишту рада. Ова размена искустава уједно је и прилика за НИС да се креирају нове пословне праксе које су пут за додатно унапређење искуства запослених у компанији.

Поред тога, НИС је са организацијом HR World, која организује манифестацију HR WEEK, сарађивала на више од 30 успешних пројеката чији је циљ био да ојачају тржиште рада и даље развију HR заједницу.

НИС је већ годинама један од најпожељнијих послодаваца у Србији и улаже значајна средства у сталну едукацију запослених. У компанији се негује принцип једнаких шанси за све запослене и развија култура сарадње, транспарентности и иновативности.

ПРЕСС СЛУЖБА

Милентија Поповића 1
11070 Београд

Пријавите се за наш newsletter

    Email adresa*