Kompanija NIS četvrti put zaredom podržala HR WEEK

28.11.2022.

Kompanija NIS je četvrtu godinu zaredom podržala manifestaciju HR WEEK, najveću evropsku onlajn HR konferenciju koja je ove godine održana pod sloganom „Totalna promena“ (Total Shift). Petodnevna konferencija održana je od 21. do 25. novembra uz učešće više od 160 govornika, domaćih i međunarodnih stručnjaka. Među temama koje su pokrenute bile su HR strategija, digitalni HR, razvoj oblasti upravljanja ljudskim resursima i okrenutost HR sektora zaposlenima.

Među govornicima na konferenciji bili su i predstavnici NIS-a: Alisa Evsina, direktorka HR-a, Ivan Marković, menadžer za unapređenje iskustva zaposlenih, Uroš Mirić, menadžer za razvoj brenda poslodavca, Vesna Maglovski, rukovodilac Sektora za korporativnu reviziju i Bojan Martinović, lider discipline proizvodnje u Naučno-tehnološkom centru.

Saradnja sa HR WEEK od velikog je značaja za NIS, pre svega zbog razmene najboljih praksi sa HR zajednicom, diskusije o strateškom razvoju oblasti upravljanja ljudskim resursima, saznanja o promenama na tržištu rada. Ova razmena iskustava ujedno je i prilika za NIS da se kreiraju nove poslovne prakse koje su put za dodatno unapređenje iskustva zaposlenih u kompaniji.

Pored toga, NIS je sa organizacijom HR World, koja organizuje manifestaciju HR WEEK, sarađivala na više od 30 uspešnih projekata čiji je cilj bio da ojačaju tržište rada i dalje razviju HR zajednicu.
NIS je već godinama jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji i ulaže značajna sredstva u stalnu edukaciju zaposlenih. U kompaniji se neguje princip jednakih šansi za sve zaposlene i razvija kultura saradnje, transparentnosti i inovativnosti.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Prijavite se za naš newsletter