Mi smo NIS

Mi smo tim koji broji više od 11.000 ljudi. Mi smo tim koji ima više od 11.000 priča. I sve te priče su povezane jednom rečju - stručnost.

Naša kompanija je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji. Naš tim ima preko 11.000 talentovanih, stručnih i vrednih ljudi, koji su snaga i pokretač našeg poslovanja. Mi smo stabilna kompanija koja traje. Istovremeno, verujemo da naša budućnost počinje dolaskom svakog novog kolege. Radoznali smo i otvoreni za inovacije, svežinu i energiju koju u naš tim unosi svaki pojedinac koji zajedno sa nama nastoji da svakog dana živi naš slogan „Budućnost na delu“.

Pridružite se našem timu

Mi verujemo da naša budućnost počinje dolaskom svakog novog kolege. Zato su naša vrata uvek otvorena za nove članove tima koji su stručnjaci ili žele da postanu stručnjaci, koji su dinamični i puni integriteta; članove tima koji sarađuju i koji su inovativni. A najviše od svega, cenimo ljude koji strastveno pomažu kompanijama – i svetu – da imaju bolju energiju.

Razvoj karijere

Stručnost je naša glavna snaga. Ponosimo se svojim stručnjacima. Želimo da se uverimo da su naši zaposleni ispunjeni i da se nose sa izazovima, kao i da rade na ostvarivanju svojih individualnih ciljeva u karijeri. Zato mnogo ulažemo u učenje i razvoj karijere. Steknite nove veštine i iskustvo kroz zanimljive projekte, učenje tempom koji sami izaberete, mentorstvo i još mnogo toga.

Šta dobijate zauzvrat

Svesni smo da različiti ljudi imaju različite potrebe, a naše beneficije predstavljaju ključni deo naše saradnje, sa različitim opcijama koje će vam pomoći da balansirate zahtevima svoje karijere i privatnog života.