Ми смо НИС

Ми смо тим који броји више од 11.000 људи. Ми смо тим који има више од 11.000 прича. И све те приче су повезане једном речју - стручност.

Наша компанија је једна од највећих енергетских компанија у југоисточној Европи и један од највећих послодаваца у Србији. Наш тим има преко 11.000 талентованих, стручних и вредних људи, који су снага и покретач нашег пословања. Ми смо стабилна компанија која траје. Истовремено, верујемо да наша будућност почиње доласком сваког новог колеге. Радознали смо и отворени за иновације, свежину и енергију коју у наш тим уноси сваки појединац који заједно са нама настоји да сваког дана живи наш слоган „Будућност на делу“.

Придружите се нашем тиму

Ми верујемо да наша будућност почиње доласком сваког новог колеге. Зато су наша врата увек отворена за нове чланове тима који су стручњаци или желе да постану стручњаци, који су динамични и пуни интегритета; чланове тима који сарађују и који су иновативни. А највише од свега, ценимо људе који страствено помажу компанијама – и свету – да имају бољу енергију.

Развој каријере

Стручност је наша главна снага. Поносимо се својим стручњацима. Желимо да се уверимо да су наши запослени испуњени и да се носе са изазовима, као и да раде на остваривању својих индивидуалних циљева у каријери. Зато много улажемо у учење и развој каријере. Стекните нове вештине и искуство кроз занимљиве пројекте, учење темпом који сами изаберете, менторство и још много тога.

Шта добијате заузврат

Свесни смо да различити људи имају различите потребе, а наше бенефиције представљају кључни део наше сарадње, са различитим опцијама које ће вам помоћи да балансирате захтевима своје каријере и приватног живота.