НИС на Сајму коришћених возила

02.06.2022

Други по реду Сајам сертификованих коришћених возила одржава се од 2. до 5. јуна, а сви посетиоци овогодишње манифестације моћи ће да се упознају са богатом понудом половних и нових аутомобила u београдској „Штарк“ арени. Уз велики избор коришћених и нових возила, компаније из аутомобилске индустрије ће представљати своја пословања и понуде, а један од учесника овогодишњег Сајма, популарно названог Сајмом половних аутомобила,  је и компанија НИС.  На штанду компаније посетиоцима ће бити представљени бенефити „Са нама на путу“ програма лојалности НИС-а који има више од милион корисника и представља програм лојалности број 1 за возаче у Србији.

Програм “Са нама на путу” возачима доноси значајне уштеде и многобројне бенефите  приликом куповине горива, робе и услуга на бензинским станицама НИС-а, а на штанду компаније сви заинтересовани моћи ће да учествују у великој поклон акцији, у којој сваки учесник добија поклон. Највреднија награда је три месеца бесплатног горива, односно 49.200 бонус поена на „Са нама на путу“ картици награђеног.

„Сајам коришћених сертификованих возила“ креиран је са жељом да посетиоцима манифестације понуди гарант квалитета и сигурне куповине коришћеног возила, узимајући у обзир да је анализа  аутомобилског тржишта у Србији показала да је  последњих година примећен знатан пораст  у продаји половних возила старости од једне до шест година.  Овогодишњи Сајам, поред обогаћене понуде половних и нових аутомобила, у односу на прошли добија и међународни карактер.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Пријавите се за наш newsletter

    Email adresa*