NIS na Sajmu korišćenih vozila

02.06.2022

Drugi po redu Sajam sertifikovanih korišćenih vozila održava se od 2. do 5. juna, a svi posetioci ovogodišnje manifestacije moći će da se upoznaju sa bogatom ponudom polovnih i novih automobila u beogradskoj „Štark“ areni. Uz veliki izbor korišćenih i novih vozila, kompanije iz automobilske industrije će predstavljati svoja poslovanja i ponude, a jedan od učesnika ovogodišnjeg Sajma, popularno nazvanog Sajmom polovnih automobila, je i kompanija NIS. Na štandu kompanije posetiocima će biti predstavljeni benefiti „Sa nama na putu“ programa lojalnosti NIS-a koji ima više od milion korisnika i predstavlja program lojalnosti broj 1 za vozače u Srbiji.

Program “Sa nama na putu” vozačima donosi značajne uštede i mnogobrojne benefite prilikom kupovine goriva, robe i usluga na benzinskim stanicama NIS-a, a na štandu kompanije svi zainteresovani moći će da učestvuju u velikoj poklon akciji, u kojoj svaki učesnik dobija poklon. Najvrednija nagrada je tri meseca besplatnog goriva, odnosno 49.200 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici nagrađenog.

„Sajam korišćenih sertifikovanih vozila“ kreiran je sa željom da posetiocima manifestacije ponudi garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenog vozila, uzimajući u obzir da je analiza automobilskog tržišta u Srbiji pokazala da je poslednjih godina primećen znatan porast u prodaji polovnih vozila starosti od jedne do šest godina. Ovogodišnji Sajam, pored obogaćene ponude polovnih i novih automobila, u odnosu na prošli dobija i međunarodni karakter.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Prijavite se za naš newsletter