Послужена шест милионита шољица Drive Cafe кафе у овој години!

29.12.2023.

Ових дана исписујемо историју Drive Cafe кафе! Од почетка 2023. године попијено је шест милиона шољица италијанске кафе врхунског квалитета на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама. Тим поводом компанија НИС је наградила потрошача који је сипао јубиларну шест милиониту шољицу кафе. Реч је о Палмири Вићентић из Београда којој је у савременом  и пријатном амбијенту модернизоване бензинске станице „Авалски пут“ уручена награда коју би сваки љубитељ кафе пожелео  – месец дана бесплатног конзумирања Drive Cafe кафе на било којој НИС Петрол или Гаспром бензинској станици.

Познато је да је  Drive Cafe  ресторан одавно постао омиљено место где возачи могу да ухвате предах од вожње, а један од разлога зашто возачи бирају неку од бензинских станица НИС-а је и Drive Cafе кафа, пореклом из једне од најстаријих италијанских пржионица која пружа комбинацију незаборавног укуса и раскошних арома који ће улепшати и инспирисати сваки дан.

Drive Cafe кафа је супериорни бленд еспреса, а одликују је врхунски квалитет и јединствен начин припреме током којег се свака сорта кафе засебно пржи на идеалној температури. Квалитет  Drive Cafe еспреса који свакодневно осваја љубитеље кафе потврђен је и на blind taste тесту. Испитаници су пробали чак 32 бленда чувених произвођача и одабрали управо Drive Cafe кафу која је доступна на више од 300 малопродајних објеката НИС-а широм Србије.

Љубитељи кафе знају да када је реч о квалитету овог другог најпопуларнијег напитка на свету, не треба правити компромисе. Зато свратите и Ви на најближу НИС Петрол или Гаспром бензинску станицу и оплемените своје празничне дане незаборавним мирисом савршене кафе!

ПРЕСС СЛУЖБА

Милентија Поповића 1
11070 Београд