Poslužena šest milionita šoljica Drive Cafe kafe u ovoj godini!

29.12.2023.

Ovih dana ispisujemo istoriju Drive Cafe kafe! Od početka 2023. godine popijeno je šest miliona šoljica italijanske kafe vrhunskog kvaliteta na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Tim povodom kompanija NIS je nagradila potrošača koji je sipao jubilarnu šest milionitu šoljicu kafe. Reč je o Palmiri Vićentić iz Beograda kojoj je u savremenom i prijatnom ambijentu modernizovane benzinske stanice „Avalski put“ uručena nagrada koju bi svaki ljubitelj kafe poželeo – mesec dana besplatnog konzumiranja Drive Cafe kafe na bilo kojoj NIS Petrol ili Gasprom benzinskoj stanici.

Poznato je da je Drive Cafe restoran odavno postao omiljeno mesto gde vozači mogu da uhvate predah od vožnje, a jedan od razloga zašto vozači biraju neku od benzinskih stanica NIS-a je i Drive Cafe kafa, poreklom iz jedne od najstarijih italijanskih pržionica koja pruža kombinaciju nezaboravnog ukusa i raskošnih aroma koji će ulepšati i inspirisati svaki dan.

Drive Cafe kafa je superiorni blend espresa, a odlikuju je vrhunski kvalitet i jedinstven način pripreme tokom kojeg se svaka sorta kafe zasebno prži na idealnoj temperaturi. Kvalitet Drive Cafe espresa koji svakodnevno osvaja ljubitelje kafe potvrđen je i na blind taste testu. Ispitanici su probali čak 32 blenda čuvenih proizvođača i odabrali upravo Drive Cafe kafu koja je dostupna na više od 300 maloprodajnih objekata NIS-a širom Srbije.

Ljubitelji kafe znaju da kada je reč o kvalitetu ovog drugog najpopularnijeg napitka na svetu, ne treba praviti kompromise. Zato svratite i Vi na najbližu NIS Petrol ili Gasprom benzinsku stanicu i oplemenite svoje praznične dane nezaboravnim mirisom savršene kafe!

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Prijavite se za naš newsletter