Бензинске станице

Више од 4 милиона литара горива купљено уз Drive.Go мобилну апликацију

10.08.2021

За нешто више од годину дана, колико Drive.Go мобилна апликација постоји, уз помоћ ове услуге купљено је више од четири милиона литара горива на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама у Србији. Ово је још један од показатеља поверења које корисници имају у иновативне услуге које НИС уводи на домаћем тржишту, а које доприносе комфору потрошача.

Drive.Go мобилна апликација може се преузети са Google Play, Apple Store или Huawei App Gallery, а тренутно се може користити на више од 210 бензинских станица НИС-а. Уз помоћ јединствене апликације купци на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама могу гориво да плате директно из аутомобила, без одласка на касу.

„Дигитализација и увођење иновација у свакодневни бизнис су оно на чему предано радимо, а све у циљу да нашим потрошачима уштедимо време и пружимо квалитетну услугу. Више од четири милиона литара горива продатих уз помоћ наше иновативне апликације најбољи су доказ да смо успели у овом задатку и препознали потребе оних који су нам најважнији – наших крајњих корисника“, истакао је Алексеј Черников, директор Блока Промет у компанији НИС.

Коришћење Drive.Go мобилне апликације је веома једноставно и све што је потребно јесте да се апликација активира на мобилном уређају, а затим наточи гориво у резервоар аутомобила. Скенирање QР кода, који се налази на точионом месту и који је неопходан за плаћање горива, може се обавити пре или после точења. Потом је потребно кликнути на опцију „плати“ у мобилној апликацији  чиме је процес куповине и плаћања завршен. Приликом регистрације налога, при првом коришћењу, неопходно је унети податке о банковној картици којом ће се обављати плаћање. Том приликом се региструје и картица програма лојалности „Са нама на путу“, што ће омогућити да се приликом куповине горива путем апликације сакупљају бонус поени, на исти начин као и приликом плаћања на каси.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd