#NIStesami

Ведрим духом у борбу са вирусом

Аутор: тим НИС-а 18.04.2020 • 3 min read

Ванредно стање довело је до великих промена које утичу на све, али из дана у дан наша компанија успева да одоли изазовима захваљујући преданом раду свих запослених. Велики број колега је и даље на радним местима, где уз максималне мере заштите обезбеђују гориво свима којима је потребно.

Да је у тешким тренуцима посебно важно остати ведрог духа, потврђује наша колегиница Драгана, касир на бензинској станици „Прокупље“. Драгана је дошла на идеју да свој хоби, прављење медењака, пред Васкрс употреби да обрадује колеге и потрошаче.

Посебну вредност додаје и то што су јој у прављењу помогла деца, па су се тако и породично забавили.

-Срећна сам што је моја идеја да малим ускршњим знаком пажње изненадимо клијенте наишла на позитивне реакције јер је важно да се људи разведре и да знају да смо увек ту за њих. Посебно ми је било драго када сам видела да још неке колеге поред посла уживају у кувању и спремању посластица, као на пример колега Иван чију сам причу скоро прочитала и одмах се пронашла – каже Драгана и додаје да је тимски рад сада важнији него икад, а да све колеге једни другима пружају велику подршку.

#NIStesami