Нових 27 младих стручњака у НИС-у

01.03.2023.

Рад у НИС-у данас ће започети 27 младих стручњака изабраних на конкурсу програма „NIS Energy“, у складу са потребама бизниса. Они су са компанијом закључили Уговор о раду на одређено време у трајању од годину дана и имају могућност да након истека програма наставе да раде у НИС-у, уколико за то постоји обострани интерес.

Полазници ће за време овог једногодишњег плаћеног програма проћи практичне обуке из своје области пословања, бити у прилици да се упознају са свим делатностима НИС-а, као и да чују предавања о трендовима у нафтној индустрији. Након шест месеци ангажмана у НИС-у, учесници ће добити прилику да раде на сопственом пројекту, а све време трајања програма имаће подршку ментора, запослених НИС-а,  који ће их подржати током упознавања са компанијом и колегама, те их усмерити у даљем професионалном развоју.

У овом циклусу програма „NIS Energy“ на конкурс су могли да се пријаве  дипломци Машинског, Техничког, Технолошко-металуршког, Електротехничког, Рударско-геолошког факултета, Факултета техничких наука, Факултета организационих наука, Економског, Саобраћајног, Природно-математичког и других факултета.

Претходне две сезоне „NIS Energy“ успешно је завршило 36 полазника и сви су остали у тиму од око 12.000 запослених НИС-а и након завршетка програма. НИС наставља да пружа прилику младим људима сматрајући их носиоцима нове енергије и идеја које доприносе даљој модернизацији НИС групе.

ПРЕСС СЛУЖБА

Милентија Поповића 1
11070 Београд