О програму „Заједници заједно“

Програм „Заједници заједно“ од свог покретања 2009. године ослушкује потребе грађана и локалних заједница у којима послује са циљем да оснажи кључне стубове друштвеног развоја.

У складу са тим, у претходних 14 година уложено је преко 1,6 милијарди динара у више од 1000 пројеката од значаја за развој науке и образовања, јавног здравља и социјалне заштите, заштите животне средине, културе и спорта. У реализацији Програма посебно се води рачуна о акутним потребама и актуелним изазовима са којима се локалне заједнице суочавају како би се у тим оквирима дугорочно помогло развоју градова и општина у Србији.

Само у претходне три године Програм је обухватио изградњу великог броја дечјих игралишта, унапређење енергетске ефикасности школа, предшколских установа, факултета, опремање школа дигиталном наставном опремом и безбедоносним системима, санирање бројних спортских објеката школа и набавку спортске опреме, опремање паркова неопходним мобилијаром, адаптацију установа културе, набавку медицинске опреме и адаптацију објеката здравствене заштите. У протеклој години, у оквиру Програма су реализовани пројекти од националног значаја, улагањем у репродуктивно здравље у циљу повећања наталитета.

„Успешно пословање једне компаније добија своју праву вредност у ономе што је уложено у будућност и заједницу у којој радимо и живимо. НИС није само велики пословни систем, већ и добар корпоративни грађанин, блиски комшија и пријатељ. Кроз програм „Заједници заједно“ доприносимо развоју општина и градова у Србији. Са великим поносом гледамо како некадашње идеје и пројекти постају бољи део живота за њихове житеље. Пред нама су нови изазови и, сигуран сам, нови успеси. Улагање у заједницу је наше потврђено стратешко опредељење. Сваки корак у њеном напретку је и корак до наших циљева, јер у заједници смо – заједно“

Kiril Tjurdenjev
Кирил Тјурдењев
Генерални директор НИС а.д. Нови Сад

Заједници заједно 2023

У жељи да подстиче оно што је најважније за једно друштво, компанија НИС и у 2023. години пажњу усмерава на подршку развоју деце и младих

САЗНАЈ ВИШЕ