Arhiva vesti

Dušan Borković promoviše NIS-ov Ultra D

септембар 24, 2014

U ranim jutarnjim časovima poznati Pančevac je obradovao mnoge sugrađane koji su se tamo zatekli. Zajedno sa svojim timom on je vozače informisao o prednostima novog goriva domaćeg brenda NIS Petrol, ali i o svim detaljima vezanim za Azijsku turu koja ga očekuje početkom oktobra. „Pripreme za Peking i Šangaj polako privodim kraju i početkom sledeće nedelje polazim za Aziju. Sa nestrpljenjem očekujem i petak kada bi FIA Apelacioni sud trebalo da donese odluku o žalbi koju je moj Campos tim uložio posle kazne u Argentini. Međutim, za promociju pravih stvari uvek imam dovoljno vremena. Tako ću već u popodnevnim časovima novi premium evro dizel Ultra D sipati Beograđanima na pumpi „Dejton“-rekao je Borković.

Ultra D svojim aktivnim komponentama čisti postojeće i sprečava taloženje novih nečistoća u sistemu za ubrizgavanje goriva, sprečava koroziju i poboljšava podmazanost pokretnih delova motora.
Ultra D svojim aktivnim komponentama čisti postojeće i sprečava taloženje novih nečistoća u sistemu za ubrizgavanje goriva, sprečava koroziju i poboljšava podmazanost pokretnih delova motora. Samim tim, povećava se snaga motora, vek automobila se produžava, rizik od kvarova je manji, a moguća je i smanjena potrošnja goriva. Korišćenje ovakvog goriva doprinosi i zaštiti životne sredine jer čist motor ima bolje sagorevanje što dovodi do smanjene količine štetnih materija u izduvnim gasovima. Dušan je juče benzin sipao Beograđanima na „Dejtonu“ od 15,00 do 18,00 časova, a danas od 8,00 do 11,00 časova točiće Ultra D na benzinskoj stanici "Sava", a od 15,00 do 18,00 časova na benzinskoj stanici Novi Sad 11.