Arhiva vesti

Popust na sportski program Diadora na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

новембар 5, 2013

Zahvaljujući novom programu lojalnosti kompanije NIS, svi potrošači na benzinskim stanicama NIS Petrol i GAZPROM mogu da kupe proizvode iz ekskluzivne Diadora sportske kolekcije uz popust do 70 odsto.

Za svaku kupovinu goriva ili proizvoda u prodavnici i restoranu na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u vrednosti od 1500 dinara, potrošač dobija po jedan kupon. Vozači teretnih vozila za kupovinu u vrednosti od 7.500 dinara, takođe stiču pravo da učestvuju u ovoj akciji.

Sakupljanjem određenog broja kupona, kupci mogu nabaviti proizvode iz ekskluzivne kolekcije Diadora po promotivnim cenama na 152 NIS Petrol i GAZPROM benzinske stanice širom Srbije.

Program lojalnosti namenjen je i korporativnim klijentima koji su korisnici NIS kartice za gorivo.

Kuponi se mogu sakupljati do 16. februara 2014. godine, a zamena za Diadora proizvode se može izvršiti u periodu od 4. novembra 2013. godine do 9. marta 2014. godine.

Diadora je jedan od vodećih italijanskih brendova sportske odeće i opreme, koji je već 60 godina sinonim za kvalitet, udobnost i atraktivan dizajn.

Sve neophodne informacije, kao i spisak benzinskih stanica na kojima se kuponi mogu zameniti za Diadora proizvode po specijalnoj ceni dostupni su na sajtu www.nispetrol.rs.