Sponzorstva i donacije

„Gasprom njeft“ potpisao novi sponzorski ugovor sa fudbalskim klubom „Crvena zvezda“

„Gasprom njeft“ je produžio ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom „Crvena zvezda“. Kompanija sarađuje sa ovim fudbalskim klubom tokom poslednjih 10 godina, a u skladu sa novim sporazumom „Gasprom njeft“ ostaje generalni sponzor „Crvene zvezde“ do sredine 2022. godine.

18. decembar 2019

„Naša saradnja sa ‘Crvenom zvezdom’ je svojevrstan simbol odnosa ‘Gasprom njefta’ prema zemlji u kojoj kompanija već više od 10 godina uspešno učestvuje u razvoju energetskog sektora, kao i prema građanima Srbije. ‘Crvena zvezda’ je jedan od najtrofejnijih klubova, koji ima ogromnu armiju navijača, i to ne samo u Beogradu, već i na teritoriji cele bivše Jugoslavije. Mi vidimo sponzorski ugovor kao efikasan marketinški instrument promocije naše GAZPROM mreže benzinskih stanica i maziva brenda G-Energy na Balkanu. ‘Crvena zvezda’ nas godinama raduje kako postignutim sportskim rezultatima, tako i razvojem akademije kluba. Potpisivanje novog sporazuma je logičan korak u nastavku naše dugogodišnje saradnje“, izjavio je Aleksandar Dibalj, član Izvršnog odbora „Gasprom njefta“.

„Nastavak saradnje je odlična vest ne samo za naše navijače, već i za srpski fudbal u celini. ‘Gasprom njeft’ je podržavao ‘Crvenu zvezdu’ u najtežem, ali i za klub najuspešnijem periodu u novijoj istoriji. Siguran sam da su ispred nas nove pobede i uspesi, za koje je podjednako zaslužna i ruska kompanija. Simbol tih pobeda je logo na dresu fudbalera ‘Crvene zvezde’“, izjavio je Zvezdan Terzić, generalni direktor fudbalskog kluba „Crvena zvezda“.